• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde nikah şekeri

meraba kusura bakmayan bişey sormak istiyorum bende elime üç beş kuruş geçsin diye bu işi yapmak istiyorum ama nereden bulucam bu işi verenleri ben ankarada yaşıyorum siz nerden buldunuz yapmaya başladınız acaba yardımcı olurmusunuz bana

meraba kusura bakmayan bişey sormak istiyorum bende elime üç beş kuruş geçsin diye bu işi yapmak istiyorum ama nereden bulucam bu işi verenleri ben ankarada yaşıyorum siz nerden buldunuz yapmaya başladınız acaba yardımcı olurmusunuz bana

öncelikle merhaba. çok güzel düşünmüşsünüz. İstanbul tahtakalede malzeme satan yerlere gidince aklıma yattı ve onlarda müşteri olduğunda yönlendirdi. izmirde oturuyorum şimdi ama burada şimdilik internetten yazıyorum dükkan sahiplerine ya da ilan veriyorum ilan sitelerine.ilk başlarda yaymak için vakit harcarsınız ama bir süre sonra kulaktan kulağa yayılır.çevrenize yayın öncelikle.inanın güzel terapi gibi bir iş. inş sizde başlarsınız.

öncelikle merhaba. çok güzel düşünmüşsünüz. İstanbul tahtakalede malzeme satan yerlere gidince aklıma yattı ve onlarda müşteri olduğunda yönlendirdi. izmirde oturuyorum şimdi ama burada şimdilik internetten yazıyorum dükkan sahiplerine ya da ilan veriyorum ilan sitelerine.ilk başlarda yaymak için vakit harcarsınız ama bir süre sonra kulaktan kulağa yayılır.çevrenize yayın öncelikle.inanın güzel terapi gibi bir iş. inş sizde başlarsınız.

ayrıca ankarada çıkrıkçılar yokuşunda danışabilirsiniz dükkan sahiplerine. numaranızı verirsiniz ortak sipariş bile alabilirsiniz.

bu hiç aklıma gelmemişti. ben nedense bu işi bi şirketten alıcaz diye düşündüm hep. bu iş bana çok iyi gelicek teşekkür ederim sağolun. kolay gelsin :)

Merhaba,
Bana özelden yapmış olduğunuz bir kaç nikah şekeri modelini gönderebilir misiniz?

Teşekkürler.

kızlar izmirde evde nikah şekeri yapıyorum. isteyenler özelden ulaşabilir.
Slm evlere is veriyormusunuz banada yardimci olabilirmisiniz 3 aylik bebegim var ve ek gelir olsun diye evlere is ariyorum ama bulamadim nikah sekeri demissiniz ben bebegimin bebek sekerini kendim yaptim yani elimden gelir yardimci olursaniz sevinirim

Back