Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları izmirde müzik eğitimi

derinada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
72
0
86
İzmir
selamlar kızıma müzik eğitimine başlamak istiyorum 5 yaşında ama nerden başlayacağımı bilemiyorum .çevremdeki herkes bir kurs soyluyor.bu konuda bilgisi ve tavsıyesı olan varsa yardımcı olursanız sevınırım sevgıler

izmirin neresindensin canım ona göre fikir verebilirim belkikaydirigubbakcemile2

Merhaba. Kızınıza müzik eğitimi aldırmak istediğinizi söylemişsiniz. Bir alet çalmasını mı istiyorsunuz yoksa şan dersi gibi birşey mi?
Size yardımcı olabilirim umarım. Eğer ki özel ders aldırmak istiyorsanız bir yakınım ders veriyor. Güzel sanatlar lisesinde öğretmen kendisi... 5 yaştan başlıyor dersleri...

merhabalar izmir hatayda oturuyoruz bir enstürman çalmasınıda istiyorum ama yaşı kucuk yani bu işin temeli nedir orff egıtımınınmı once olması gerekır narlıderede bır kursla görüştüm piyano egıtımı uygun olur dıyor bu konuda hıcbırbılgım olmadıgı ıcın araştırıyorum özel ders şimdilik düşünmüyorum özguven sorunumuz oldugu ıcın grup ortamında olması uygun olur dıye duşunuyorum tavsıyeler ıcın şimdiden teşekkurler

Anladım. Benim bahsettiğim özel ders. ısterseniz evinizde ya da öğretmenin evinde. Yine de aklımda bulunsun ben hocaya sorayım,ne gibi bir eğitimle ve nerede başlanabilir diye...

köprü güzel sanatlar merkezi vardı ben küçükken oraya giderdim tiyatro eğitimi için. ama daha çok müzik ağırlıklıydı orası.. orayı önerebilirim. onun dısında poligonda güzsanat var ama çocuklar için eğitim veriorlar mı bilmiorum..

merhabalar kızımı köprü güzel sanatlara götürdüm ama evde çok istekli olan çocuk oraya gıdınce çoo çekıngen davrandı ve hıç tepki vermdi hiçbir muzık aletı ıle ılgılenmedıı.sanırım üzerine bu konuda çok düştüm ve çok konuştum.vazmıgeçeyim devammı edeyim şaşrdım.müzik öğretmenimiz müziğe karşı ne kadar duyarlı onu bile anlayamadı.maleseff

canım belki geç olmuştur ama ben yinede söyliyeyim. ramazan gökkaya adında çocukların ona müzik amca lakabını taktığı bir hoca var. anasınıfı öğretmeniyim. seminerine katılma fırsatı buldum. internet siteside var ordan hem videoları izleyebilir hemde nasıl ulaşabiileceğin konusunda bilgi bulablirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…