İzmir'de Moda Tasarım ve Fotoğrafçılık Kursu arıyorum

OFFPOFFF

çok özledim...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
3.757
10
40
Herkese merhabalar,
baslıktan da anlasılacagı uzere :) moda tasarım ve fotografcılık kursuna baslamak ıstıyorum ama ıkısının de haftaıcı gunduz olmasını ıstıyorum :) calısmadıgım ıcın gunduzlerı bu sekılde doldurmak daha ısıme gelır dıye dusundum..
moda tasarım konusunda üçel i duydum bır de ızmır konfeksıyoncular odasının kursu var..ama hangısı ıyıdır bılemedım..
fotografcılık ıcınde çizgelikedi(umarım dogru yazmısımdır) ve ifod u buldum..
bır arkadasım ıfod a gıdıyor memnun ama haftaıcı aksamları kurs saatlerı..o yuzden bıraz aklım karıstı..
kımısı de fotograf ıcın kurs a gerek yok dıyorlar..
ne yapsam ne etsem bılemedım..
moda tasarım ıcın aslında cızımım zaten ıyıdır,grafık tasarım okudugum ıcın ılk sene bol bol desen calısmaları yapmıstık..
neyse onerecegınız yerler varsa eger ben buradayım :)
sımdıden tesekkurler ıyı geceler :)

Benim de içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir moda aşkı var .Bazı zaman diyorum keşke moda tasarımda okusaydım.

Üçel dışında başka bildigin kurs yeri var mı ?

kızlar kac saattır nette arıorum ama ucel den baska bı modelıstlık kursu cıkmıo ızmırde karsıma baska bılen varsa yazabılmı

ifod da gsf ye hazırlanırken ders aldım. çizgelikedi de ise gençler projesinde yer almaktayım. hala ders almak istiyorsanız ben yardımcı olabilirim :)

ifod da gsf ye hazırlanırken ders aldım. çizgelikedi de ise gençler projesinde yer almaktayım. hala ders almak istiyorsanız ben yardımcı olabilirim :)

selam :) çok uzun zamandır ertelediğim (yaklaşık 3 yıl kadar) fotoğrafçılık kursu almayı şu sıralar kesinleştirdim ifodu da çizgelikediyi de biliyorum araştırmıştım ama karar veremiyorum hangisine gitmeliyim iki yerde de bulunmuşsun sen hangisini tavsiye edersin :97: ???

Merhaba su anda moda tasarımla ugrasıyor musunuzz???

kızlar kac saattır nette arıorum ama ucel den baska bı modelıstlık kursu cıkmıo ızmırde karsıma baska bılen varsa yazabılmı
Artım Sanat Merkezi var moda tasarım kursu veriyor ve moda tasarım bölümüne öğrencilerini hazırlıyor kardeşim gitmişti moda tasarım yarışmasında 2.lik aldı hatağa çok iyi bir kurstur. Hasret Hoca var orda zaten Hasret Hocayı bilen bilir.
www.resimkursuizmir.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…