• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde meme küçültme ameliyatı

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
slm kızlar ben izmirde oturuyorum gögüslerim oldugundan fazla büyük sırt ağrılarım ve bel ağrılarım var kilolu bi insan olduğum için gögüsleri fazla büyük gibi durmuyo ama 110 beden bu yüzden küçültmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum önerilerinizi deneyimlerinizi ve fiyatları konusunda bilginize ihtiyacım var devlet hastanesi ve ya özel her türlü bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
bu arada 24 yaşındayım yeni evli sayılırım çocuğum yok bu ameliyat ileride sorun yaratırmı

Son düzenleme:
Üniversite hastaneler ve devlet hastaneleri heyet raporu ile ücretin bir kısmını kesiyorlar. 2000tl falan diye duymuştum bu hastanelerde..

teşekkür ederim yıllardır düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemedim ama artık psikolojimi bozmaya başladı özellerde fln fiyatlar nasıl çünkü bu ameliyat için kredi çekmeyi düşünüyorum

slm kızlar ben izmirde oturuyorum gögüslerim oldugundan fazla büyük sırt ağrılarım ve bel ağrılarım var kilolu bi insan olduğum için gögüsleri fazla büyük gibi durmuyo ama 110 beden bu yüzden küçültmeyi düşünüyorum ama bir türlü karar veremiyorum önerilerinizi deneyimlerinizi ve fiyatları konusunda bilginize ihtiyacım var devlet hastanesi ve ya özel her türlü bilgiye ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
bu arada 24 yaşındayım yeni evli sayılırım çocuğum yok bu ameliyat ileride sorun yaratırmı
Ben izmirde meme büyütme oldum..bence fiyatlari doktorlardan ögren kredi cekeceksen.biz buradan bisey diyemeyiz..

Bozyaka hastanesi Plastik Cerrah Emin Sır. Devlet Hastanesi olduğu için para odemiyorsunuz bildiğim kadarıyla ve ben 3 meme küçültme operasyonu geçiren hastası ile karşılaştım. Gayet memnun ve mutlulardi.

Bence önce verebiliyorsan kilo ver çünkü kilo verince muhakkak küçülür ileride zayıflarsan bu sefer iyiiyice küçücük kalmasınlar... vermiyorsanda izmir yine büyük şehir devlete git bi görüş fikir al muayene ol danış :)

teşekkür ederim arkadaşlar daha önce hep zayıflarsam küçülür diye düşündüm 20 kilo verdim gögüsler aynı büyüklükte sadece hafif sarktı artık günlük hayatımda beni rahatsız eder oldu iyice bel ve boyun ağrılarım çok fazlalaştı aranızda bu ameliyatı devlet hastanesinde olan var mı?

Bozyaka hastanesi Plastik Cerrah Emin Sır. Devlet Hastanesi olduğu için para odemiyorsunuz bildiğim kadarıyla ve ben 3 meme küçültme operasyonu geçiren hastası ile karşılaştım. Gayet memnun ve mutlulardi.

ya benim karar veremediğim özelmi devlet hastanesimi ben boz yakayı başkalarından da duydum orayada gidip bi konuşayım doktorla teşekkür ederim

Back