• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde meme küçültme ameliyatı

deyzim

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
6
0
6
34
İzmir
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazdıklarınızı takip ediyorum birçok kişiye yardımcı oldunuz bende birkaç soru sormak istiyorum. Meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum yaşıma göre kötü durumda göğüslerim psikolojim de çok kötü durumda. Ameliyat kararı verdim ama doktor kararı veremiyorum daha önce ameliyat olmuş ve izmirde yaşayan bana tavsiye verebilecek birileri varsa çok mutlu olurum. Özel olarakta Cüneyt Özek ve Atay Atabey e ameliyat olanlar varsa bilgilerini ve tecrübelerini aktarırlarsa çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum :)

Yardım edin cok zor durumdayim okulum baslamadan ameliyat olmak istiyorum

Göğüs küçültme ile ilgili sabit konu başlığı var. Oradan paylaşırsanız endişelerinizi tecrübeli arkadaşlar size yardımcı olurlar.

Keske gogusu kucuk olan kisilere verebilme imkaniniz oldaydi en hemen alirdim cnm ya :) wlla hepimiz degisik durumlardan muzdaribiz of sen fazla diyosun bn yok diyorum wlla yokmu bu isin ortasinyaaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back