- 30 Ocak 2021
- 4
- 0
- 33
- Konu Sahibi llollbebek
İzmirde meme küçültme dikleştirme amelıyatı olmayı düşünüyorum daha önce olan bu surecı kolay/zor atlatanınınız var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben baya bir doktor araştırdım sanırım en iyi üç doktor Fatih Uygur, Cenk melikoğlu, Görkem Çalışkan bu üçünden birini düşünüyorum bendeİzmirde meme küçültme dikleştirme amelıyatı olmayı düşünüyorum daha önce olan bu surecı kolay/zor atlatanınınız var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba küçültme dikleştirme ameliyatı oldunuZmuİzmirde meme küçültme dikleştirme amelıyatı olmayı düşünüyorum daha önce olan bu surecı kolay/zor atlatanınınız var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba siz ne ameliyatı oldunuz ve memenunmusunuzSelam benim meme protezi ameliyatım15 gün sonra.
Prof Ahmet Seyhan. Uzun yıllardır anneme kuzenime ablama ve bana daha öncede bir çok operasyonsa tüm aileme eli değmiş. İzmir’in en iyi hekimidir. sevgiler
Ameliyatı oldunuz mu? Ben de doktor arayışındayım. Buradan tavsiye arıyorumİzmirde meme küçültme dikleştirme amelıyatı olmayı düşünüyorum daha önce olan bu surecı kolay/zor atlatanınınız var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Tabi ki benim doktorum Gorkem Caliskanİzmirde meme küçültme dikleştirme amelıyatı olmayı düşünüyorum daha önce olan bu surecı kolay/zor atlatanınınız var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Merhaba karar verdiniz mi.Bende haftaya görüşücem Ekolle.Ama doktora karar veremedimMerhaba ben baya bir doktor araştırdım sanırım en iyi üç doktor Fatih Uygur, Cenk melikoğlu, Görkem Çalışkan bu üçünden birini düşünüyorum bende
Ekolde Cenk beyle görüşmüştüm tavsiye etmiyorumMerhaba karar verdiniz mi.Bende haftaya görüşücem Ekolle.Ama doktora karar veremedim
Meme dikleştirme ve implant oldum Fatih Uygur’a.. Ameliyatımın 20. Günü ve kesinlikle tavsiye ederim kendisini harika bir doktorİzmirde meme küçültme dikleştirme amelıyatı olmayı düşünüyorum daha önce olan bu surecı kolay/zor atlatanınınız var mı ? Yardımcı olur musunuz ?
Neden tavsiye etmezsiniz acabaEkolde Cenk beyle görüşmüştüm tavsiye etmiyorum
Görüşmeye gittiğimde üstümü bile çıkarmadım hiçbir ölçü almadı. Başka doktorlara görüşmeye gittiğimde en ince ayrıntısına kadar ölçü almışlardı, sorularımı cevaplamışlardı. Sorduğum soruları geçiştirdi, yüzüme bile bakmadı. Benden önce görüşmeye gelen kişilerle görüştüm onlar da doktorun azarladığını söylediler. Yaptıran bir arkadaş vardı sonuçtan memnun kalmamıştı. Kkdan da giden vardı aynı şekilde ilgilenmediğini söylemişti.Neden tavsiye etmezsiniz acaba
Anladım, çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için. Hangi doktorlara gittiniz izmirde ve hangisini tercih ettiniz? Sonuçtan memnun kaldınz mıGörüşmeye gittiğimde üstümü bile çıkarmadım hiçbir ölçü almadı. Başka doktorlara görüşmeye gittiğimde en ince ayrıntısına kadar ölçü almışlardı, sorularımı cevaplamışlardı. Sorduğum soruları geçiştirdi, yüzüme bile bakmadı. Benden önce görüşmeye gelen kişilerle görüştüm onlar da doktorun azarladığını söylediler. Yaptıran bir arkadaş vardı sonuçtan memnun kalmamıştı. Kkdan da giden vardı aynı şekilde ilgilenmediğini söylemişti.
İzmir’de olamadım ben şartlarım değiştiğinden. Ama olsam Fatih Uygura giderdim.Anladım, çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için. Hangi doktorlara gittiniz izmirde ve hangisini tercih ettiniz? Sonuçtan memnun kaldınz mı
Ben küçültme ve dikleştirme istiyorum, fatih uyguna baktım inst.dan ve genelde büyütme yapıyor bu sıkıntı olur mu sizceİzmir’de olamadım ben şartlarım değiştiğinden. Ama olsam Fatih Uygura giderdim.
Ben hep meme büyütme konusunu araştırdığım için küçültme konusunda nasıldır bilmiyorum.Ben küçültme ve dikleştirme istiyorum, fatih uyguna baktım inst.dan ve genelde büyütme yapıyor bu sıkıntı olur mu sizce
Merhaba.Çok araştırdım.Çok okudum o kadar ki artık kafam allak bullak oldu.Çok tesadüfi bir şekilde tanıştım doktorumla.4 Eylülde Prof Erhan Sönmez tarafından silikon operasyonum gerçekleşti.Önceliğim fiyat değildi.Zira burda doktordan memnun olmayan o kadar çok mağdur varki.Gerekirse duruma göre bir süre daha birikim yapılıp öncelik doktorun tecrübesi olmalı.Yaptırdıktan sonra yandım Allah çağırıp burdan derman aramamak için doktoru çok iyi seçmek gerektiğini düşünüyorum.Doktorumdan çok memnunum.İzmirde arayış içinde olanlara tavsiyedir.Anladım, çok teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğiniz için. Hangi doktorlara gittiniz izmirde ve hangisini tercih ettiniz? Sonuçtan memnun kaldınz mı
merhaba dikleştirme lolipop şeklinde mi oldu izler ne durumdaMeme dikleştirme ve implant oldum Fatih Uygur’a.. Ameliyatımın 20. Günü ve kesinlikle tavsiye ederim kendisini harika bir doktor
Aynen öyle ben de kesinlikle tavsiye etmiyorum bir tane soru bile sorulmuyor azarlıyor dediğiniz gibiMerhabalar, ben de Cenk Melikoğlu’na burun ameliyatı oldum. Yurtdışında yaşadığım için doktoru çok fazla araştırma şansım olmamıştı. Şuan için burnumla ilgili bir şikayetim yok fakat doktor son derece ilgisizdi, sorduğum soruları hep geçiştirdi, hatta nerdeyse azarladı. Çok sıkılgan bir tip. İçinizi ferah tutacak bir doktor değil ne yazık ki. Ben ameliyatımdan önce tanışmış olsaydım kendisine ameliyat olmazdım kesinlikle. Umarım burnumda da sıkıntı yaşamam, yoksa kendisine danışabileceğim, güvenebileceğim bir doktor değil.