Ben arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Cenk bey ile tanışmadan önce İzmir’in en bilindik ve işlerinde iyi olan iki doktor ile daha görüştüm ve yıllar önce de görüşmüştüm. Yıllarca korktum ve kaçtım. düşünerek asla ameliyat olamazdım doktorumun yaklaşımı ve yüreklendirmesi ile bana göre kısa bir sürede gün belirledik ve ameliyat oldum. Her konuda önce ve sonra zaten hastasının sormasına gerek kalmadan anlatıyor. Bugün kontrolüm vardı her şey harika gidiyormuş
Sabah 10 da hastanedeydim aynı gün 17:30 da çıkışım yapıldı.
Ağrı acı eşiğine göre değişir. Kas altına konuldu ve ben ilk gün naptım ben kendime dedim
ama gün gün acı hafifliyor. 2 gün asla kendi başıma kalkamadım ama tuvalet ve yemek ihtiyaçlarımı karşılayabildim. İlk banyoyu destekle yapabildim.
3. gün ilginç bir şekilde o acılar gerçekten kesiliyor evet ağrı var şiddetli de zor yatıp kalktım ama kendi başıma yapabildim. 5. Günde de doktorumun ok vermesi ile işe başladım.
8. günüm ve hala ağrım var özellikle sağ bazen çok zorluyor ama dayanılmayacak gibi değil. O ilk 2 günden sonra vız gelir
şu an rahatça oturup yatıp kalkıyorum asla ağır kaldırmıyorum. Doktorum ne derse harfi harfine uyguluyorum. İyiyim diyip kendimi yormuyorum çünkü çok hafife alınacak bir operasyon da değil.