- 15 Ağustos 2014
- 260
- 128
- 53
- 34
- Konu Sahibi massiveattack
-
Merhaba yazınızı yeni gördüm. Cildim hassas sivilce oluyor demişsiniz. Benimde aynı şekilde başladınız mı? Yüze başlamadıysanız size önerim olacak çünkü. Ben bıyık için alexandera başlamıstım gayet güzel gittim 8 10 seans her neyse herşey yolunda falan bu arada yüzümde tüy yokta çenemde bi tane diğerlerine göre siyah görünen tüy vardı onu ben tırnagml kopara kopara kalınlastırdım. Sonra bıyık için gittiğimde kıza dedım ki çenemde bi tane kalın var bi tanede ona atıs yapar mısın dedim attı saolsun. Sevındım o an ama meger kendime kötülük etmişim. Çenemdeki uyuyan anne tüylerimi kıla çevirdi ve sinirden ağla ağla kime ne diyeceksin kendim ettim kendim buldum.Merhaba hanımlar. Vücudumda normalde tüy çıkmaması gereken yerlerde tüyler var malesef. Sırt göbek göğüs bel gibi bölgelerde. Ağdaya karşı da alerjim var inanılmaz sivilce doluyor cildim ağda sonrası. Bu yüzden lazere başlamak istiyorum. Diod de daha etkiliymiş sanırım alexandrite daha ince tüyleri görüyormuş. İzmirde yaptırıp da ben memnun kaldım tavsiye ederim dediğiniz yer var mı acaba. Boş yere bi yerlere para verip hem paramdan hem zamanımdan olmak istemiyorum.
Arkadaslar bnde Gaziemirdeyim ve iyi bir lazer epilasyona baslamak istiyorum. Tuylerim cok kalin degil sarisin biriyim zaten. Ise yarar mi sizce nasil bi yer tercih etmeliyim. Bir de vucut icin direk igneli baslasam olur mu kesin cozum
Merhaba hanımlar. Vücudumda normalde tüy çıkmaması gereken yerlerde tüyler var malesef. Sırt göbek göğüs bel gibi bölgelerde. Ağdaya karşı da alerjim var inanılmaz sivilce doluyor cildim ağda sonrası. Bu yüzden lazere başlamak istiyorum. Diode daha etkiliymiş sanırım alexandrite daha ince tüyleri görüyormuş. İzmirde yaptırıp da ben memnun kaldım tavsiye ederim dediğiniz yer var mı acaba. Boş yere bi yerlere para verip hem paramdan hem zamanımdan olmak istemiyorum.
İzmir bostanlıda yasemin bedir beuty estetik Yasemin hanıma gidiyorum 3 seans oldu ve gerçekten memnunum herkese tavsiye ediyorum senelerdir gittim yarım kaldı hep memnun kalmadım ama bu sefer memnun kaldım yer tertemiz gönül rahatlığı ile gidiyorumEvet ben de yüzüme yaklaşık 1 sene iğneli yaptırdım ve çok şükür bittiler artık çıkmıyorlar. Ama vücut çok geniş bi bölge olduğu için iğneli yapılmaz çok masraflı olur. Lazer de denemiştim yüzüme daha da yaymıştı. Yine paramın gittiğiyle kalırım diye korkuyorum açıkçası lazerde.
gittiğiniz yerin adı ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misinizBu gunde yine kardesimle epilasyona geldik killarimiz baa bitti gibi bisey yarim saatte toparladik artik 2 ayda 1 geliyorum yuzum icin darisi diger arkadaslara
Merhaba yazınızı yeni gördüm. Cildim hassas sivilce oluyor demişsiniz. Benimde aynı şekilde başladınız mı? Yüze başlamadıysanız size önerim olacak çünkü. Ben bıyık için alexandera başlamıstım gayet güzel gittim 8 10 seans her neyse herşey yolunda falan bu arada yüzümde tüy yokta çenemde bi tane diğerlerine göre siyah görünen tüy vardı onu ben tırnagml kopara kopara kalınlastırdım. Sonra bıyık için gittiğimde kıza dedım ki çenemde bi tane kalın var bi tanede ona atıs yapar mısın dedim attı saolsun. Sevındım o an ama meger kendime kötülük etmişim. Çenemdeki uyuyan anne tüylerimi kıla çevirdi ve sinirden ağla ağla kime ne diyeceksin kendim ettim kendim buldum.
Sonra dedim alexanderı çenemede başlayım birkaç seans gittim bu kezde sivilce yaptı cildim. Sivilce ve çıkamayan şişip kalan apselerden çene kısmım mosmor olmustu onlar cıktıkca ben sıkmaya çalısıyordum ama derinin altında oldugundan cıkamıyorlardı bir süre ara verdikten sonra iğneli epilasyonla buna çözüm alacagımı öğrendim baya araştırdıktan sonra hataydaki merkeze gittim ve şuan inanılmaz memnunum az evel 4. Seansımdan cıktım ve yüzümdeki tüylerim 2 ayda yarı yarıya azaldı diyebilirim ordaki bayanda söyledi yüzünü çok iyi toparladı diye. Vucut içinde yaptıracaksanız yine orayı önericem duot cihazlarınıda yenilemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?