Merhaba yazınızı yeni gördüm. Cildim hassas sivilce oluyor demişsiniz. Benimde aynı şekilde başladınız mı? Yüze başlamadıysanız size önerim olacak çünkü. Ben bıyık için alexandera başlamıstım gayet güzel gittim 8 10 seans her neyse herşey yolunda falan bu arada yüzümde tüy yokta çenemde bi tane diğerlerine göre siyah görünen tüy vardı onu ben tırnagml kopara kopara kalınlastırdım. Sonra bıyık için gittiğimde kıza dedım ki çenemde bi tane kalın var bi tanede ona atıs yapar mısın dedim attı saolsun. Sevındım o an ama meger kendime kötülük etmişim. Çenemdeki uyuyan anne tüylerimi kıla çevirdi ve sinirden ağla ağla kime ne diyeceksin kendim ettim kendim buldum.
Sonra dedim alexanderı çenemede başlayım birkaç seans gittim bu kezde sivilce yaptı cildim. Sivilce ve çıkamayan şişip kalan apselerden çene kısmım mosmor olmustu onlar cıktıkca ben sıkmaya çalısıyordum ama derinin altında oldugundan cıkamıyorlardı bir süre ara verdikten sonra iğneli epilasyonla buna çözüm alacagımı öğrendim baya araştırdıktan sonra hataydaki merkeze gittim ve şuan inanılmaz memnunum az evel 4. Seansımdan cıktım ve yüzümdeki tüylerim 2 ayda yarı yarıya azaldı diyebilirim ordaki bayanda söyledi yüzünü çok iyi toparladı diye. Vucut içinde yaptıracaksanız yine orayı önericem duot cihazlarınıda yenilemişler.