• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon İzmir'de lazer epilasyon tavsiyesi

massiveattack

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
260
128
53
34
Merhaba hanımlar. Vücudumda normalde tüy çıkmaması gereken yerlerde tüyler var malesef. Sırt göbek göğüs bel gibi bölgelerde. Ağdaya karşı da alerjim var inanılmaz sivilce doluyor cildim ağda sonrası. Bu yüzden lazere başlamak istiyorum. Diode daha etkiliymiş sanırım alexandrite daha ince tüyleri görüyormuş. İzmirde yaptırıp da ben memnun kaldım tavsiye ederim dediğiniz yer var mı acaba. Boş yere bi yerlere para verip hem paramdan hem zamanımdan olmak istemiyorum.

Merhaba hanımlar. Vücudumda normalde tüy çıkmaması gereken yerlerde tüyler var malesef. Sırt göbek göğüs bel gibi bölgelerde. Ağdaya karşı da alerjim var inanılmaz sivilce doluyor cildim ağda sonrası. Bu yüzden lazere başlamak istiyorum. Diod de daha etkiliymiş sanırım alexandrite daha ince tüyleri görüyormuş. İzmirde yaptırıp da ben memnun kaldım tavsiye ederim dediğiniz yer var mı acaba. Boş yere bi yerlere para verip hem paramdan hem zamanımdan olmak istemiyorum.
Merhaba yazınızı yeni gördüm. Cildim hassas sivilce oluyor demişsiniz. Benimde aynı şekilde başladınız mı? Yüze başlamadıysanız size önerim olacak çünkü. Ben bıyık için alexandera başlamıstım gayet güzel gittim 8 10 seans her neyse herşey yolunda falan bu arada yüzümde tüy yokta çenemde bi tane diğerlerine göre siyah görünen tüy vardı onu ben tırnagml kopara kopara kalınlastırdım. Sonra bıyık için gittiğimde kıza dedım ki çenemde bi tane kalın var bi tanede ona atıs yapar mısın dedim attı saolsun. Sevındım o an ama meger kendime kötülük etmişim. Çenemdeki uyuyan anne tüylerimi kıla çevirdi ve sinirden ağla ağla kime ne diyeceksin kendim ettim kendim buldum.

Sonra dedim alexanderı çenemede başlayım birkaç seans gittim bu kezde sivilce yaptı cildim. Sivilce ve çıkamayan şişip kalan apselerden çene kısmım mosmor olmustu onlar cıktıkca ben sıkmaya çalısıyordum ama derinin altında oldugundan cıkamıyorlardı bir süre ara verdikten sonra iğneli epilasyonla buna çözüm alacagımı öğrendim baya araştırdıktan sonra hataydaki merkeze gittim ve şuan inanılmaz memnunum az evel 4. Seansımdan cıktım ve yüzümdeki tüylerim 2 ayda yarı yarıya azaldı diyebilirim ordaki bayanda söyledi yüzünü çok iyi toparladı diye. Vucut içinde yaptıracaksanız yine orayı önericem duot cihazlarınıda yenilemişler.

Son düzenleme:
Bu arada iğnelide iz kalıyor diyen arkadaslar için şunu söyleyebilirim yaptırdıgınız yer ve kişi çok önemli novar ve çankaya tıp gibi yalap şalap maddi kazanc ugruna insanların parasını alıp çözüm üretemeyen yerlere zaten kendinizi emanet edemezsiniz zaten iğnelide yapmıyor çogu :) yarım saat evel epilasyondan çıktım ne iz ne bişey iyiki diyorum ya iyiki. Yüz için alexandır ya da duot sakınnn diyorum. Yazık edersiniz benim gibi

Eklentiler

• DSC_20180602_143738_419.JPG
    DSC_20180602_143738_419.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 2.209
Evet ben de yüzüme yaklaşık 1 sene iğneli yaptırdım ve çok şükür bittiler artık çıkmıyorlar. Ama vücut çok geniş bi bölge olduğu için iğneli yapılmaz çok masraflı olur. Lazer de denemiştim yüzüme daha da yaymıştı. Yine paramın gittiğiyle kalırım diye korkuyorum açıkçası lazerde.

Ben Alsancak'takine gidiyorum memnunum ama isim vermek doğru olur mu ki burdan bilemedim. Birde bu biraz kişisel bir şey bence yani bana iyi gelen başkasına ya da başkasınınki bana o kadar etki etmeyedebilir. :KK64:

Arkadaslar bnde Gaziemirdeyim ve iyi bir lazer epilasyona baslamak istiyorum. Tuylerim cok kalin degil sarisin biriyim zaten. Ise yarar mi sizce nasil bi yer tercih etmeliyim. Bir de vucut icin direk igneli baslasam olur mu kesin cozum

Arkadaslar bnde Gaziemirdeyim ve iyi bir lazer epilasyona baslamak istiyorum. Tuylerim cok kalin degil sarisin biriyim zaten. Ise yarar mi sizce nasil bi yer tercih etmeliyim. Bir de vucut icin direk igneli baslasam olur mu kesin cozum

Merhaba hanımlar. Vücudumda normalde tüy çıkmaması gereken yerlerde tüyler var malesef. Sırt göbek göğüs bel gibi bölgelerde. Ağdaya karşı da alerjim var inanılmaz sivilce doluyor cildim ağda sonrası. Bu yüzden lazere başlamak istiyorum. Diode daha etkiliymiş sanırım alexandrite daha ince tüyleri görüyormuş. İzmirde yaptırıp da ben memnun kaldım tavsiye ederim dediğiniz yer var mı acaba. Boş yere bi yerlere para verip hem paramdan hem zamanımdan olmak istemiyorum.

Kendim İzmir Gaziemir'de lazer epilasyon yaptırdım. Derma FaMe Clinic's diye bir yer. Fazlasıyla memnun kaldım. Diode lazer kullanıyorlar. Gayet başarılı. Ayrıca mekan da nezih. Tavsiye ederim. Google'a derma fame yazarsanız iletişim bilgileri vs çıkıyor oradan ulaşabilirsiniz.

Bu arada aynı yerde iğneli epilasyon da var sanırım.

Evet ben de yüzüme yaklaşık 1 sene iğneli yaptırdım ve çok şükür bittiler artık çıkmıyorlar. Ama vücut çok geniş bi bölge olduğu için iğneli yapılmaz çok masraflı olur. Lazer de denemiştim yüzüme daha da yaymıştı. Yine paramın gittiğiyle kalırım diye korkuyorum açıkçası lazerde.
İzmir bostanlıda yasemin bedir beuty estetik Yasemin hanıma gidiyorum 3 seans oldu ve gerçekten memnunum herkese tavsiye ediyorum senelerdir gittim yarım kaldı hep memnun kalmadım ama bu sefer memnun kaldım yer tertemiz gönül rahatlığı ile gidiyorum

Merhaba ben de izmircliniğini istegramda gördüm mesajlaştığımda çok yüksek fiyat verdiler gidip yüz yüze görüştüğümde nakite indirim yaptılar üstüne başa başa sırt göbek de dahil dimi dedim evet evet dediler parayı alıp ilk seansa girdikten sonra ekstra ücret t0alep ettiler vermediğim taktirde bazı bölgelerin paketten çıkarılacağını söylediler ilk seansa girdiğim için anlaşmayı iptal ettiğim taktirde bana pahalıya mal olacağını söylediler tabi ben hakkımı arayıp ekstra ödemeyi kabul etmeyip paramı istedim paramı eksik verdiler yani gidip parayı nakit verene kadar sıkıntı yoktu gayet ılımlı davranıyorlardı taki parayı verdikten sonra tüm anlaşmazlıklar başla0dı görüşüp anlaştığım yetkili diye karşıma çıkardıkları kişiylede görüştürmediler mağdur etildim ben araştırıp gerçek lazer diye gitmiştim anladım ki muhattap olacağınız kişilerde çok önemli lütfen dikkatli olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben izmirde cliniğini istegramda gördüm msjlaştığımızda yüksek fiyat verdiler gidip yüz yüze görüştüğümde nakite indirim yaptılar üstüne basa basa sırt göbek de dahil dimi dedim evet evet dediler parayı aldıktan sonra işler değişti ilk seansına girdikten sonra ekstra ücret talep ettiler vermediğim taktirde bazı bölgelerin paketten çıkarılacağını söylediler para iademi istediğim taktirde girmiş olduğum bir seansın bana çok pahalıya mal olucağını söylediler tabi ben ekstra ücret vermeyi kabul etmeyince paramı eksik olarak iade ettiler ve yetkili diye karşıma çıkardıkları kişiyle görüştürmediler bile bu konuda mağdur edildik ben gerçek buz lazeri diye gitmiştim ama anladım ki muhattap olduğunuz kişilerde çok önemliymiş lütfen dikkat edip araştırın gideceğiniz yeri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu gunde yine kardesimle epilasyona geldik killarimiz baa bitti gibi bisey yarim saatte toparladik artik 2 ayda 1 geliyorum yuzum icin darisi diger arkadaslara

Eklentiler

• IMG_20190717_175209644.jpg
    IMG_20190717_175209644.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 931
Merhaba Hatayda İlayda guzellik merkezi gorselde yapan kisi ajda hanim. Resimdeki kardesim onun favori kismi ceneye kadat uzanan daha genis bir bolgede ve daha sert tuyler seklindeydi o sebeple onun seanslari daha kisa araliklarla oldu ama benim ayda 1 yetti 4 5 ayda gozle gorulur sonuc ve azalma 1 yilda tamamen sonuc aldim. Şu an ben gitmiyorum artik cikmiyor cunku. Zaten seans zorunlulugu diye bir sey yok ciktikca gidiliyor ve dk başi ucret aliniyor lazer epilasyondaki gibi paket olmamasi avantaj bu sekilde kandirilma ihtimali diye bir sey soz konusu olmuyor. Bazi merkezler ticari calistigi icin bu gibi sorunlar yasanir mi diye cogu kisinjn korkusu var cunku. Bende yasadim ordan biliyorum yuzume lazer yapmaya calisip tuyleri kil a ceviren merkezler oldugu icin sonunda gercekten cozum buldugum icin cok mutluyum ve oneriyorum herkese. Yuz icin ve diger epilasyonlar icin tavsiye ediyorum bu merkezi Gorsel attim 3 aydir gitmiyorum ve tek bir kıl im yok

Eklentiler

• IMG_20191020_111737722.jpg
    IMG_20191020_111737722.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 795
Merhaba yazınızı yeni gördüm. Cildim hassas sivilce oluyor demişsiniz. Benimde aynı şekilde başladınız mı? Yüze başlamadıysanız size önerim olacak çünkü. Ben bıyık için alexandera başlamıstım gayet güzel gittim 8 10 seans her neyse herşey yolunda falan bu arada yüzümde tüy yokta çenemde bi tane diğerlerine göre siyah görünen tüy vardı onu ben tırnagml kopara kopara kalınlastırdım. Sonra bıyık için gittiğimde kıza dedım ki çenemde bi tane kalın var bi tanede ona atıs yapar mısın dedim attı saolsun. Sevındım o an ama meger kendime kötülük etmişim. Çenemdeki uyuyan anne tüylerimi kıla çevirdi ve sinirden ağla ağla kime ne diyeceksin kendim ettim kendim buldum.

Sonra dedim alexanderı çenemede başlayım birkaç seans gittim bu kezde sivilce yaptı cildim. Sivilce ve çıkamayan şişip kalan apselerden çene kısmım mosmor olmustu onlar cıktıkca ben sıkmaya çalısıyordum ama derinin altında oldugundan cıkamıyorlardı bir süre ara verdikten sonra iğneli epilasyonla buna çözüm alacagımı öğrendim baya araştırdıktan sonra hataydaki merkeze gittim ve şuan inanılmaz memnunum az evel 4. Seansımdan cıktım ve yüzümdeki tüylerim 2 ayda yarı yarıya azaldı diyebilirim ordaki bayanda söyledi yüzünü çok iyi toparladı diye. Vucut içinde yaptıracaksanız yine orayı önericem duot cihazlarınıda yenilemişler.

Back