Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir'de labioplasti revizyon yapacak doktor önerisi var mii
Bursada olsaydın keşke bu konuda işinin ehli bi doktor var bende yaptırdım çok da memnunum yapılan işlemden. Sizin adınıza çok üzüldüm inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz
Bursada olsaydın keşke bu konuda işinin ehli bi doktor var bende yaptırdım çok da memnunum yapılan işlemden. Sizin adınıza çok üzüldüm inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz
Allah yardımcın olsun inşallah iyi bi doktor çıkar karşınada bi şekilde sorununu halleder. Bunlardan korktuğum için operasyon öncesi bende ne stresler yaşadım, ne doktorlar aradım çok iyi anlıyorum sizi. İnşallah güzel olucak
Allah yardımcın olsun inşallah iyi bi doktor çıkar karşınada bi şekilde sorununu halleder. Bunlardan korktuğum için operasyon öncesi bende ne stresler yaşadım, ne doktorlar aradım çok iyi anlıyorum sizi. İnşallah güzel olucak
İlişkimi bitirdim açıklayacak bir durumum yoktu beni bu hale sokan güya doktor ama doktorluktan bir haber . benim hayatımı bitirdi ilişkim bitti hayatım karardı
İlişkimi bitirdim açıklayacak bir durumum yoktu beni bu hale sokan güya doktor ama doktorluktan bir haber . benim hayatımı bitirdi ilişkim bitti hayatım karardı
Yok benim revizyon olmadı ilk operasyonda çok şükür bitti gerek olmadı yani. İlişkinizde bitmiş gerçekten çok üzüldüm ama sizin de elinizde olan bi olay değil. Revizyon yaptıracağınız doktoru lütfen çok iyi araştırın
Yardımcı olan kimse yok çok zor durumdayım bı kaç doktora gittim onlarda pek iyi bakmadılar ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.iliskimi bitirmek zorunda kaldım