• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde kışlık düğün salonları

Gcm35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
32
3
3
izmirde uygun kışlık düğün salonu arıyorum. Fiyatını ve salonu bildiğiniz bi yer var mı kızlar yardım lütfen

Merhabalar İzmir de Maksim İzmir açılmış, normalde 3 gün programları varmış ancak 15 de bir buyuk sanatcı getırıyorlarmıs ayrıca düğün organizasyonlarıda ağırlıyorlarmış hatta geçenlerde bir düğüne katıldım mekanın ambiansı muhteşem hem hizmet olarak hem yönetim olarak profosyoneller diyebilirim .Bence bir görüş , çünkü düğün organizasyonlrının belli bir fiyatı olmuyo istediğin her ayrıntıya göre fiyat değişir yüz yüze görüşmen sağlıklı olacaktır .Hatta numarasının yazabılırım ...buda sana hediyem olsun :) maksim de düğünüm oldu deyim havada atarsın :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar İzmir de Maksim İzmir açılmış, normalde 3 gün programları varmış ancak 15 de bir buyuk sanatcı getırıyorlarmıs ayrıca düğün organizasyonlarıda ağırlıyorlarmış hatta geçenlerde bir düğüne katıldım mekanın ambiansı muhteşem hem hizmet olarak hem yönetim olarak profosyoneller diyebilirim .Bence bir görüş , çünkü düğün organizasyonlrının belli bir fiyatı olmuyo istediğin her ayrıntıya göre fiyat değişir yüz yüze görüşmen sağlıklı olacaktır .Hatta numarasının yazabılırım ... buda sana hediyem olsun :) maksim de düğünüm oldu deyim havada atarsın :))

teşekkür ederimm canım benimmm cok cok tesekkür ederimm Allah razı olsunn çok sağoll :)

Merhabalar İzmir de Maksim İzmir açılmış, normalde 3 gün programları varmış ancak 15 de bir buyuk sanatcı getırıyorlarmıs ayrıca düğün organizasyonlarıda ağırlıyorlarmış hatta geçenlerde bir düğüne katıldım mekanın ambiansı muhteşem hem hizmet olarak hem yönetim olarak profosyoneller diyebilirim .Bence bir görüş , çünkü düğün organizasyonlrının belli bir fiyatı olmuyo istediğin her ayrıntıya göre fiyat değişir yüz yüze görüşmen sağlıklı olacaktır .Hatta numarasının yazabılırım 0 232 464 54 44 buda sana hediyem olsun :) maksim de düğünüm oldu deyim havada atarsın :))

izmirin neresinde canım bu aradaa

Merhabalar,
Yazlık ve kışlık düğün salonu olarak Ada Gazinosunu tavsiye ederim... Dekorasyonu yenilendi. Ayrıca Fuar da olması da ayrıca bir avantaj. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
... buradan da inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back