İzmir'de kış düğünü yapanlar yada bilgisi olanalar bana yardım edebilir mi?

angelique88

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
3
0
6
34
İzmir
Herkese merhaba :) Öncelikle foruma yeni katıldım. Daha önceden okuyup bilgi aldığım olmuştu ancak ilk defa konu açma ihtiyacı duydum. Sevgilimle ani bir kararla şubatta evlenmeye karar verdik. Bütün planlarımızı yaz düğünü için yaptığımızdan kapalı mekanda düğün konusunda hiç kafa yormamıştık. Şubatta açık havada düğün yapamayacağımızdan ve zamanın yakın olmasından kaynaklı biraz tutuşmuş durumdayız. Sizlerden fikir almak istiyorum. Forumda da kış düğünü ile ilgili pek bir bilgi bulamadım. Düğünü yemekli olarak düşünüyoruz. Sizlerden ricam yakın zamanda düğün yapanlar yada yapacak olanlar bildiğiniz kapalı düğün mekanları, fiyatları ve organizasyonları konusunda bilgi verebilirler mi acaba? Gerçekten yardıma ihtiyacım var kızlar Lütfen bana fikir verin.. Her konuda yardımınız benim için değerli.. Şimdiden teşekkürler...

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun canım ani kararınız çok hoşuma gitti :) bizim de kış düğünü olacak sanırım bu yüzden konun dikkatimi çekti bende hep kır düğünü hayal etmiştim fakat atanma durumlari vs kış düğünü nasip olacak :) kışın malum açık hava bir yer olamayacağı için düğün salonlarına yöneliyoruz ben şimdi sürekli düğün salonu araştırıyorum ben de izmirdeyim biraz farklı birşey olsun istiyorsak klasik düğün salonları gibi olmamalı diyorum sonra kalabalık bi ortam olacağı için daha geniş bir yer olmalı diye düşünüyorum.. organizasyona gelecek olursak senin ve eşinin bu konudaki fikirlerinizi hayata geçirerek bi organizasyon ayarlayabilirsiniz :) şimdilik benimde pek bi bilgim yok işte araştırma halindeyim bi bilgi edinirsem yazarım mutluluklar diliyorum :)

açık hava düğünlerde neyse de kapalı düğün salonlarında çocuk gürülteleri koşturmaları fazla oluyo çocukları oyalasın diye bi organızasyon şirketinden bi palyaço gibi birşey ayarlanabilir :)) çocukları bi köşe de oyalamaları açısından..

merhaba eğer hala karar vermediyseniz size bir yer önerebilirim pınarbaşında topkapı garden var hem yemeklri güzel ve sıcak hem kapalı alanları var benim düğünüm geçtiğimiz yaz oldu biz çok memnun kaldık hem fiyatlarıda uygun sitesinden de bakabilirsiniz tavsiye ederim hatta kardeşimin düğününü de orda yapmayı planlıyoruz 2014 sonuna doğru...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…