İzmir'de Kar Yağıyor..

Bende gözlerime inanamadım:))) sabah esim aradıı dısarı bak seni bi süpriz bekliyor dedi:) bendee ne bileyim izmire kar yagıcakk aklımın ucuna gelmezdii bir baktımm birde ne göreyimm:))
bende 2.5 yıldır izmirde evliyimm samsunda sürekli kar görüyoduk ama 2.5 yıldır hasret kalmıstım kara.. kardanadamımıda yaptım krtopumuda oynadım:) cok zevkliydiii ama bitti ne yazıkki bunada şükür:) kardanadamımı yüklerdim fotosunu ama nasıl yükleniokii :S bi deneyeyim :26:

Çok sevindim sizin adınıza yaa bende geçen gün Adana daydım hiç kar görmeyen insanlarla karşılaştım bi Ankaralı olarak çok şaşırdım yaniii

Son düzenleme:
Ayyyy Dün mutlulukla başlayan günüm hüzünle sonuçlandı. Ne olurdu yani yağmur yağmasa :) Benim kadar mutlu olan yoktur heralde uçtum havalara ama şimdi eriyorlar :/ Bende kemalpaşadayım.

bu konuyu şimdi gördüm gerçekten çok güzeldi ya anlatamam bütün gün dışarda karlarla oynadık

başka illerdeki insanlara çok acaip geliyor biliyorum ama merak etmeyin bizede mayısta çeşmede denize nasıl giriyorsunuz diyenler ilginç geliyor

şaka bi yana çok keyifliydi tadında çünkü koca koca adamlar arabalarının üstüne kar hatırası yazmış foto çekiliyorlardı çocukları gençleri geç :)
diger kara doymuş illerde yağması hiç hoş değil ama burda böyle :)

Mayısta Çeşme'de denize girmek mi,akdeniz bölgesinde bir yerler,Antalya olabilir mi o dediğiniz yer Çeşme yaz bitimi bile soğuktur,ama biz çılgınız diyorsanız kesinlikle doğrudur,bizim de gaza gelip denize içip içip atlamışlıklarımız vardır ama bu,her yıl mayıs ayında ege bölgesinde denize girilibelir ise ıııhhhh mazotsuz zor sankim
Neyse deniz şimdilik çok uzak gibi ama kar daha yakındı,dün gibiydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…