• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde kalıcı epilasyon deneyim ve önerileriniz?

bonitta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
70
25
28
Merhabalar, bornovada yaşıyorum ve genelde internette kampanyaları takip eden biriyim. İstenmeyen tüyler için kalıcı bir çözüm arıyorum lazer düşünüyordum fakat bir süredir ütüleme denilen yönteme denk geliyorum. Çevremde yaptıran biri olmadığından dolayı güvenebileceğim bir bilgi de alamıyorum. Sormak istediğim birkaç soru var:
  • İlk olarak bu yöntem cilt renginde koyulaşmaya ve hassasiyete yol açıyor mu?
  • Lazere göre kıyasla daha mı acısız, ve daha mı zararsız (radyoaktif ışın verip vermemesi açısından)?
  • Kalıcılık yönünden memnun kaldınız mı?
  • İnternetteki fırsatlardan gördüğüm birkaç merkez ( salon 333, epimer estetik, nets club) ciddi anlamda ulaşılabilir fiyatlarda kampanya yapmış bu yerlerden birinde epilasyon uygulaması yaptırdıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Son düzenleme:
Mesela salon 333 bikini bölgesi için bitene kadar 99.90 demiş. ?

Merhabalar, bornovada yaşıyorum ve genelde internette kampanyaları takip eden biriyim. İstenmeyen tüyler için kalıcı bir çözüm arıyorum lazer düşünüyordum fakat bir süredir ütüleme denilen yönteme denk geliyorum. Çevremde yaptıran biri olmadığından dolayı güvenebileceğim bir bilgi de alamıyorum. Sormak istediğim birkaç soru var:
  • Lazere göre kıyasla daha mı acısız, ve daha mı zararsız (radyoaktif ışın verip vermemesi açısından)?
  • İnternetteki fırsatlardan gördüğüm birkaç merkez ( salon 333, epimer estetik, nets club) ciddi anlamda ulaşılabilir fiyatlarda kampanya yapmış bu yerlerden birinde epilasyon uygulaması yaptırdıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Canım ben bi ara öyle salonda çalıştım alsancakta tabi kesinliklee tavsiye etmem randevu problemi yaşarsın, en iyi cihaz alexandrite lazer ama güvenilir yere git bazı makineler orjinal değilmiş duyduğuma göre herkes ondan çok memnundu.

Bir yandan da fiyat faktörünü de önemsiyorum, haliyle. Çok lüks fiyatlar veren bir yeri tercih edemem çünkü komple düşünüyorum.

canım benim arkadaşım genital bacaklar ve koltukaltına gitti orda ki esmer ve tüylüydü. cokcok iyi dökülmedi genitali bacaklarında cok az kaldı koltuk altı bitti ama sonradan cıkarmı blmiyorum 1 sene oluyor bitireli. salon 333te yaptırdı küçükparkta

evet ben de sürekli salon 333'e denk geliyorum ama güvenemiyorum

Alsancakta açılan bir merkez var gold estetik ve güzellik diye hemen mango yanı yerleri.Ben daha önceden bir iki seans yaptırmıltım memnun kalmamıştım burayı açılış yaptıkları gün gördüm görüşme için yukarı çıktım hem dizayn olarak hemde hijyen olarak hemde profesyonellik olarak çok iyi ilgilendiler benimle.Ben şuan başladım bir seans gittim aklıma takılan tüm soru işaratlerini cevapladılar. Fiyat olarakta yeni açıldıkları için uygunlar ben gitmeni tavsiye ederim mutlaka bi görüş. ben sana iletişim bilgilerini vereyeim 4646004

Back