Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İzmirde kabarık olmayan şık gece kıyafeti yada abiye bulabileceğim yerler(nişan için)

canım sen yine kapora az vermişin hemen vazgeç derim ben cünkü ben kapora tüm paranın yarısını vermiştim 300tlye yakın toplamda 650 tutmuştu oyuzden vazgecemedim vede param gitmesin diye en azından begendiğim bsey olsun diye bende dışarda gösterdiğim elbiseyi 200tlye alıcakken bende daha cok vermiş oldum çok pişman oldum bende ama iş işten geçiyo yani mecbur kalıyosun 50tl kapora hiç düşünme bence paranın gerisinide kesinlikle verme tabikide elbisenin renginde bi iple dikmeleri gerekir onlara hiç güvenme derim ben hiç içine sinmicek git hazır al dolaş iki üç gün tüm mağazaları mutlaka bulursun

canım bugün provaya gittim yine giderkende yolda gördüğüm mağazalara girdim alsancakta mangoya filanda girdim fiyatlar 300den daha yüksek ve güzel bir model bulamadım, zaten çok öyle gezecek zamanda kalmadı allahım ben napcam yaa diye diye gittim provaya neyse, bi ilgi alaka bugün görsen elbiseyide nerdese bitirmişler ve yani ona o kadar dikkat edemedim ama baya resimdekine yakın hale gelmiş ama tabii diken kişi evine götürmüş ve kendi makinaları ile dikmiş, resimdekinin aynısı olmuş nerdeyse tek kolları kalmış şimdi yapılacak ve tek farkı rengi yavruağzı işte, ne biliim yaa bugün iyi gibiydi en azından biraz daha içim rahatladı yoksa orada olacak iş değildi yanii o eldiven makinları ile, diken kişinin evinde kendi makinaları varmış zaten adam bu işi yapıyo o iyi, daha önce dükkanı filan varmış abiye üzerine yanii o bellii eli de hızlı ve iyi ama öbürleri yani kendilerini abiyeci diye tanıtıp eldivenci çıkanlar aracılık edenlerin yerinde olacak bişey değildi o şekilde, artık bakalım yarın teslim almaya diye gidicem. Off inş. iyice içime siner yaa... koyarım resimleri sizlerede..

iyi bari inşallah içine siner canım çok riskli yani bu işler ben artık gelinlikte kesin hazır almayı düşünüyorum yada cok başarılı modacılara gidicem zeynep acar'a filan ayakkabıdan yana benim hiç derdim olmadı ama elbiseler beni çok yordu inşalla sennde güzel olur içine siner simdiden mutluluklar :)

canım öncelikle şunu söylemek istiyorum ben daha önce siteye üyeydim ve uzun süredir girmiyordum ama özellikle sana yardım etmek için tekrar üye oldumben de nişanımda kabarik olmayan ama hareketli gösterişi birşey istiyordum o yüzden sana en yiy yardımcı olabilecek yer kemeraltında duvak modaevini tavsiye ediyorum hem süper modeller var hem müşteri ile çok ilgileniyorlar hem de fiyatları çok güzel istersen benim nişanlığımın fotoğraflarını da yerleştirebilirim senin için :)))

ay canım yaaaaaaa çok sağol ilgin için vallahi o yogunluk içerisinde ve ondan çık düğün telaşı, oraya konu aç buraya konu aç bunu kaçırmışım gözden tamda doğru kullanamıyormusum heralde forumu, ben her seferinde açtığım konuyu bulmaya çalışıyordum meger kişisel kısımdan yapılabiliyomus yaaa, şimdi çözdüm bunu da neler açmısım diye bakrken gördüm yoksa kaybetmiştim yanii, çok sağol gerçekten ilgin için benim için tekrar kayıtlanmısın bide ve resim bile koyarım demişsin yer önermişsin allah razı olsun:) ben sana çok geç döndüm ama affet benii50:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…