arkadaşlar hiç fikri olan yokmu???? İzmirlilerrr ne olurr yardıımm..
tatlım izmirde yaşamıyorum ama kıyafet için örnek verebilirim,bunlardan birini de diktirebilirsin
miss defneye bak bornovada ama genelde kabarık modeller var. ben oradan almayı düşünüyorum
alsancakta madrid diye biyer var benm bi arkadasım ordan elbise aldı ama biraz pahalı ama cok güzel elbiseler var
relactive derim...çok güzel modelleri var..benim düğünüm için kardeşim diktirdi şarap rengi,kumaşı kalitesi çok güzel.fiyatları biraz yüksek baya bi pazarlık yaptık....ama çok ilgililer,verdiğin paraya değiyo....kabarık modelde hiç görmedim orda..daha almadıysan bakabilirsin..mutluluklar..
canım aynı sorunları bende yaşadım çok sinir ediyolar insanı gercekten benim elbisemi hiç istediğim gibi yapamamışlardı ve üstüne üstlük hep elbisede iğne izleri hatalar vardı bende aynen aldım giittim bu elbisede hatalar var dedim kabul ettiler ve bana para almadan baska bi elbise diktiler eğer ki dikim aşamasına daha gecmedilerse hemen baska bi elbiseye yönlendir onları resimden olan hiç bi elbiseyi dikemiyolar hiç içine sinmez oylede ben mesela diken kadınla birlikte baska mağazaları dolaştım ve hazır elbiselere baktık onlardan birini begenip onu diktirdim en azından gözle gördüğü bi model oldu ve daha iyi dikebildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?