Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri İzmirde kabarık olmayan şık gece kıyafeti yada abiye bulabileceğim yerler(nişan için)

Ecisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
378
62
118
kızlaaar ya artık gece rüyalarıma girmeye başladı vallahi, ayın 29unda nişanım var kısmetse. Dışarıda ama öyle göbek etmalı değil bir otelin salonunda tören, kutlama havasında yemekli olacak. Kabarık nişanlık modellerinden oldum olası hoşlanmıyorum zaten ama birde bu tarz akşam yemeğinden kutlama havasında biryer için zaten hiç uygun olmaz. Yine forumda istediğim modellere yakın iki elbise gördüm ama yurtdısından örnekler tabii, bunlara benzer abiyeler yada gece kıyafetide denebilir nereden bulabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirseniz minnettar kalıcam gerçekten çok sevinirim. Bu gece resmen rüyama girdi, son gün olmuş hala birşey bulupta almamışım ve o gün sabahtan akşama kadar sokak sokak dükkanları geziyorum hiç birşey bulamıyorum, bulduğum modeller hem istediğim gibi olmuyo tam hemde pahalı. Eve dönüyorum en son bakıyorum eşim olacak kişi de gelmiş ve hazırlanmış, aynada yüzüme bi bakıyorum pancar gibi kıpkırmızı ve şişmiş filan böyle terden koşuşturmacadan, allahım iptal olsun bugün olamıcak filan diyorum. :))) Yani kabus olmaya başladı en iyisibir an önce aradan çıkarmak ama bu tarz yerler izmirde nereye bakmam gerek hiç bilemiyorum. örnek olması için beğendiğim model resimlerini koyuyorum, yardımlarınız için şimdiden tşkler... :))))))))))))))))))

arkadaşlar hiç fikri olan yokmu???? İzmirlilerrr ne olurr yardıımm..

arkadaşlar hiç fikri olan yokmu???? İzmirlilerrr ne olurr yardıımm..

tatlım izmirde yaşamıyorum ama kıyafet için örnek verebilirim,bunlardan birini de diktirebilirsin

Eklentiler

• $2010_kis_abiye_siyah_uzun_elbise.JPG
    23,8 KB · Görüntüleme: 6.240
  • $f7ad2f2c8c1a.jpg
    78,2 KB · Görüntüleme: 785
  • $2010-en-iyi.jpg
    153,1 KB · Görüntüleme: 2.585
  • $muhtesem_abiyeler_10.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 681
  • $hbz-jennifer-nettles-beckham-de-37273676.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 766
miss defneye bak bornovada ama genelde kabarık modeller var. ben oradan almayı düşünüyorum

tatlım izmirde yaşamıyorum ama kıyafet için örnek verebilirim,bunlardan birini de diktirebilirsin

teşekkürler ama zaten dikim olacak olduktan sonra bu 2 model üzerinden giderim, benim zamanım o kadar yok ve dikimdense bunlara benzer modeller nereden bulabilirim diye sizlere sormak istedim, marka isim vs verebilirseniz bildiğiniz şık gece elbisesi tarzında satan yerlere bakarım.

miss defneye bak bornovada ama genelde kabarık modeller var. ben oradan almayı düşünüyorum

sağol canım ama miss defneyi biliyorum ve söylediğim gibi kabarık olmasını istemiyorum zaten yoksa ohooo bir çok yerde rahatça bulabilirim kemeraltı öyle kıyafet ile dolu zaten ama ben daha çok zarif ve şık bir gece kıyafeti olsun istiyorum, bildiğimiz anlamda nişanlık değil yani..

alsancakta madrid diye biyer var benm bi arkadasım ordan elbise aldı ama biraz pahalı ama cok güzel elbiseler var

alsancakta madrid diye biyer var benm bi arkadasım ordan elbise aldı ama biraz pahalı ama cok güzel elbiseler var

Aaa işte bu süper oldu, tamam bakıcam çok teşekkürler.. Olsun biraz pahayı gözden çıkarıyoruz artık yeterki istediğimi bulabileyim. :)) Als.da nerede acaba tam olarak?

yerinide netten öğrendim canım, tamamdır teşekkürler tekrar mutlaka bakıcam. Arkadaşlar böyle birkaç seçenek daha oluşturabilirsek süper olur, en azından aralarından birinden birinde bulurum diye düşünüyorum. Paylaşımlar için teşekkürler, devam..

canım adını tam yazamamışım galiba sagaza vardı bide basında sagaza madrid diye :) cok güzel bi çiçekci vardı onun üstündeydi çiçekçininde adını hatırlamıyorum ama sadece kıbrıs şehitlerindeki gazi ilköğretim okulundan aşağı doğru inince yeri onu biliyorum baska secenek zeynep acar moda evi var oda cok güzel ama sadece dikim olabilir orasıda

bide BCBG maxazria nın sitesine bak canım cok güzel elbiseler var ordada fiyatlar biraz fazla ama :) interetten sipariş verilebiliyo sanırım o eger cesaret edebilirsen oda olabilir cünkü güvenilir bi marka onun dışında bikez mavişehirde egeparkta mudo açıldı en üst katta orda yaklasık 1 ay önce kadar cok hoş bi elbise vardı uzun saten ama kuması cok kaliteli rengise yeşilli beyazlı gibiydi fiyatıda 200 civarındaydı

relactive derim...çok güzel modelleri var..benim düğünüm için kardeşim diktirdi şarap rengi,kumaşı kalitesi çok güzel.fiyatları biraz yüksek baya bi pazarlık yaptık....ama çok ilgililer,verdiğin paraya değiyo....kabarık modelde hiç görmedim orda..daha almadıysan bakabilirsin..mutluluklar..

Neyaptin bilmiyorum ama arayisini gorunce yazmadan edemedim.
gelinlik fuarina gitmistim. orda hosuma gidenleri not ettim ilerde lazim olursa diye.
Mesut YILDIZ in abiye mmodellerinde kumaslarda dikimde renklerde cok guzeldi. Kabaarikta degil. ister uzun ister kisa.
Nette mesut collection diye arat. adresi alabilirsin ordan ama web sitelerine koymamislar abiye ve gelinliklerini umitlenme bastan soyliyim :)

canım teşekkürler ama mesajını biraz geç gördüm yine de sorucam, fiyatlar biraz pahalı demişssin yani aşağı yukarı nasıldı fiyatlar hem bu sayfadan bilgilenen arkadaşlara da fayda olur? ve yeri nerede?

diğer arkadaşlara da çok tşkler ama ben de bir yerde diktiriyorum artık hatta bu hafta salı günü biticek inş. Bilmiyorum açıkcası çok içime sinmedi dikim aşaması pek işten anlamıyor gibiler veee ilgi 0!! Ayrıca bana kendilerini gelinlik ve abiyeci olarak tanıttılar, dikim aşamasındaki bu zaman içerisinde gidip gele sadece gelinlik eldiveni diktiklerini anladım!! Kumaşımı seçmeye birlikte gittik, adam ne dikecek olan (dışardan bi kişiyi ayarlamışlar kafalarına göre(en azından o birazcık işten anlıyo ama oda başka yerde çalışıyor esas ordan arda kalan zamanlarda öğle aralarında filan, elbisenin dikimini eldiven diktikleri makinlarda yapıyorlarr yaa oooff!! bilmiyorum valla hiç içime sinmedi.) kişinin söylediği uygun bu elbisenin duruşu için uygun kumaşıda, benim beğendiğim renk kumaşıda almadı, gitti kafasına göre aynısıymış rengi bilmemne dedi ucuz olanı aldı, sanki ben duymuyom anlamıyom yanındayım orda aptal yerine koyduuuu resmeenn neyse sonra en azından renk olarak kendi istediğim kumaşı aldırdım değiştirdim ama yani iştee bilmiyoomm yaaa ooff 50 tl kaparo aldı, elbiseyide toplamda 300tlye dikeceklermiş. Elbisenin modeli şu benim istediğim ama ortaya ne çıkacağı hiç belli değil!!! İçim sıkılıyorrrr!!! Mesajlarınızı çok geç aldım, bu arada çaresizlikten bir arkadaşımın önerisiyle buraya gittim yazık oda bunların bu çevrede tanıdığı vardır yönlendiriler diye düşündü heralde, bunlarda bana bi güzel baştan bizim işimiz bu biz yaparız gelinlik abiye bilmemne dediler, bulundukları handaki kattaki başka markanın gelinliklerini gösterdiler banaaa bunları yapıyoruz diye filan!!! Amaaan öyle anlaştık sonra senin dikimini yapacak olan arkadaş şu dediler biriyle tanıştırdılar, o da dışardanmış meğer ama kendi ekiplerinden gibi söylediler yoğun çalışıyoruz filan!! OFFFFFFFFFFFFFFF!!! napcam ben yaaa!! elbisenin daha zaten astarını diktiler oda 5 dk da gözümün önünde eldiven makinasında, anlamadım bende bu işi yaaaa napcaam ben!!!!!!!!!!!!!!!!

canım aynı sorunları bende yaşadım çok sinir ediyolar insanı gercekten benim elbisemi hiç istediğim gibi yapamamışlardı ve üstüne üstlük hep elbisede iğne izleri hatalar vardı bende aynen aldım giittim bu elbisede hatalar var dedim kabul ettiler ve bana para almadan baska bi elbise diktiler eğer ki dikim aşamasına daha gecmedilerse hemen baska bi elbiseye yönlendir onları resimden olan hiç bi elbiseyi dikemiyolar hiç içine sinmez oylede ben mesela diken kadınla birlikte baska mağazaları dolaştım ve hazır elbiselere baktık onlardan birini begenip onu diktirdim en azından gözle gördüğü bi model oldu ve daha iyi dikebildi

evet aynen yaa!! iyide canım zaten istediğim tarz hazır bir model olsa direk gidip onu alırdım hem belkide daha da ucuza mal olurdu!! Dikime başlamak denirse buna işte anlattığım gibi başladılar ve sorun en başta modeli anlayamamaktan çok kendilerinin sadece gelinlik eldiveni dikiyorken aa biz abiye ve gelinlik işide yapıyoruz diyip dışardan bir adama o eldiven dikim makinlarında öğle arasında filan böyle yaptırıyor oluşları, çok yalapşap bir iş çıkıcak gibime geliyor ama vakitte kalmadı zaten yaaa ooff haftaya bugün nişanım olacak!! off!!

bu arada mesela dikim ipini bile elbisenin renginde seçmeleri gerekmezmi, o beyaz eldiven ipleri ile dikiyolar makinalarda hazır takılı duran!!! Anlamadım gitti yaaa amaaa patlıcam kesin az kaldı yanii!! En sonunda yemin ederim olmassaaa lanet olsun 50tl kapora dicem gitcem hazır bişey bulup alıp giyicem 1 günde!! yine olan bana olucak hem 50tl gitmiş olacak havaya hemde sıkışmış olucam daha bunun ayakkabısı var çantası var vs hiçbişey hazır değil elbise olmadığı için.. Mesela bide prova diyorlar gidiyorum bütün gün bekliyorum orda mecbur bir şekilde, o diken adam başka bir yerde çalışıtığı için asıl önce ordaki işlerini bitirmesi gerekiyor tabii, sanki ben bedavaya rica minnet yaptırıyorum yaa sinir oluyom paramla böyle rezil olmaya!! az önce de yine bir msj yazdım yarınki prova randevu saati için kesin olarak nedir diye, bekleyecek vakitim olmayacak diye hiiiiçççç haber yok!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…