kızlaaar ya artık gece rüyalarıma girmeye başladı vallahi, ayın 29unda nişanım var kısmetse. Dışarıda ama öyle göbek etmalı değil bir otelin salonunda tören, kutlama havasında yemekli olacak. Kabarık nişanlık modellerinden oldum olası hoşlanmıyorum zaten ama birde bu tarz akşam yemeğinden kutlama havasında biryer için zaten hiç uygun olmaz. Yine forumda istediğim modellere yakın iki elbise gördüm ama yurtdısından örnekler tabii, bunlara benzer abiyeler yada gece kıyafetide denebilir nereden bulabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirseniz minnettar kalıcam gerçekten çok sevinirim. Bu gece resmen rüyama girdi, son gün olmuş hala birşey bulupta almamışım ve o gün sabahtan akşama kadar sokak sokak dükkanları geziyorum hiç birşey bulamıyorum, bulduğum modeller hem istediğim gibi olmuyo tam hemde pahalı. Eve dönüyorum en son bakıyorum eşim olacak kişi de gelmiş ve hazırlanmış, aynada yüzüme bi bakıyorum pancar gibi kıpkırmızı ve şişmiş filan böyle terden koşuşturmacadan, allahım iptal olsun bugün olamıcak filan diyorum. :))) yani kabus olmaya başladı en iyisibir an önce aradan çıkarmak ama bu tarz yerler izmirde nereye bakmam gerek hiç bilemiyorum. örnek olması için beğendiğim model resimlerini koyuyorum, yardımlarınız için şimdiden tşkler... :))))))))))))))))))
Eki Görüntüle 191794 Eki Görüntüle 191795