Bu aralar çok yoğunum ancak girebildim. Yorumlarınız açıkçası beni korkuttu. Mesut Bey'in kalabalıklığı beni de rahatsız ediyor. Şimdiye kadar 5 dakika bile hiç kalmadım yanında. Ne vardı tamam hemen ultroson ve güle güle... Ben daha önce Çınarlı Reşat Bey'e gittim. İlk tedaviye onunla başladım ama töbe... Çok çok çok pişmanım. Benim 5 ayımı yedi... 5 ay boyunca onun yüzünden adet olmadım. Pko lu olduğum için ilaçsız regli olamıyorum ama çocuk da istiyoruz Reşat Bey ilaç veremem bir şey olmaz adet olmazsan da bekle dedi. Tam 5 ay bekledim. 5 ayın sonunda kistim patladı ve kanamam oldu. Hemşiresini aradım ama bana sorduğu ilk soru hamile misiniz eğer değilseniz ne yazık ki 1 aydan önce randevu veremem oldu. Kanamam var, Reşat Bey doktorum ve gidemedim... Üstelik 5 ay boyunca onun yüzünden yumurtlamadım ve adet olamadım.
Su Hastanesi'nde Evrim Konyalıoğlu var. Bal kaymak bir kadın. Neden bıraktın derseniz kendisi operatör. Mesut Bey'in prof olması aklımı çeldi ve Mesut Bey'e geldim. Fakat hastane gerçekten ticarethane gibi. Mesela bu hafta gittim. Randevum 12.15'teydi ama beni 13.00'te aldı. Üstelik işte öğle arası çıkıp geldim geri döneceğim dediğim halde. İçeri girdim çıktığımda saat 13.05'ti. Baktı yumurtan 11 mm olmuş klomene devam cumartesi akşam gel dedi. Evet çok iyi bir adam ama ben de ilgi eksikliği, yoğunluk konusunda sizinle hem fikirim. Cumartesi günü randevum var. Ona da gideceğim. Duruma göre sonrasında devam edip etmemeyi düşüneceğim. Eğer devam etmezsem tekrardan Su Hastanesi'nde Evrim Hanım'a dönebilirim. Üstelik Su Hastanesi harika bir hastane. Sanki 5 yıldızlı otel. Her şeyi harika...