- 11 Kasım 2009
- 211
- 99
Biraz daha gülün kızlar ama biz de 30 Ağustos'ta evlenmiştik 2014'tebizde 30 ağustosta evlendik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha gülün kızlar ama biz de 30 Ağustos'ta evlenmiştik 2014'tebizde 30 ağustosta evlendik
Biraz daha gülün kızlar ama biz de 30 Ağustos'ta evlenmiştik 2014'te
hehehe süpermiş ya :) sen nezamandır bebek istiyosun?Biraz daha gülün kızlar ama biz de 30 Ağustos'ta evlenmiştik 2014'te
Nisan ayından beri 8 ay oldu. Aslında çok değil ama insan yoruluyor. Herkesin 2-3 ayda olurkenhehehe süpermiş ya :) sen nezamandır bebek istiyosun?
Evet bir süre sonra budefada olmicak psikolojisine giriyo insan ama inşallah hepimizin de olurrrr insallahhNisan ayından beri 8 ay oldu. Aslında çok değil ama insan yoruluyor. Herkesin 2-3 ayda olurken
evet gittim hormon testim güzeldi ultrasonla yumurtalara baktı güzel dedi büyümüşler ama ilaca devam dedi klomene devem ediyorum çarsamba günü gidicem istenilen büyüklükte olursa çatlatma ignesi vuracak sonraki iş de bizde :)
medical park da prof zeki diye hatırlıyorum zaten bi tane prof var erkek onun ıyı oldugunu duymustum ama bahsettiğiniz kişiyi bilmiyorumMedicalpark ayse Merve biçer e giden var mı bizde bebek düşünüyoruz kontroller icin randevu aldım ama emin olamadım
bende internette yorumlardan gördüm kendisini giden var mı merak ettimmedical park da prof zeki diye hatırlıyorum zaten bi tane prof var erkek onun ıyı oldugunu duymustum ama bahsettiğiniz kişiyi bilmiyorum
Prof Dr Ahmet Zeki Işık sanırım adı sanki bi yerden tüp bebek yaptırcaklar hariç kimseye bakmıo die duymuştumbende internette yorumlardan gördüm kendisini giden var mı merak ettim
haşmet mesut özsoy ya gidiyorum şimdilik çok memnunum medikale normalde baska rahatsızlıklardan dolayı giderim ama doğum konusunda çok ucuyorlar saglıklı bebiş olduktan sonra sorun yok ama abartı fiyatları varbende internette yorumlardan gördüm kendisini giden var mı merak ettim
Eğer imkanınız varsa, ters gelmezse Gözde Hastanesi'nde Mesut Özsoy'a gidin. İzmir'de neredeyse çok iyi denilen tüm doktorlara gittim fakat nafile... Şimdilik Mesut Bey'den, ilgisinden, tedavisinden çok memnunum.Medicalpark ayse Merve biçer e giden var mı bizde bebek düşünüyoruz kontroller icin randevu aldım ama emin olamadım
uzun_hikaye sizi merak ettim varmı bir gelişmeEğer imkanınız varsa, ters gelmezse Gözde Hastanesi'nde Mesut Özsoy'a gidin. İzmir'de neredeyse çok iyi denilen tüm doktorlara gittim fakat nafile... Şimdilik Mesut Bey'den, ilgisinden, tedavisinden çok memnunum.
Mete Tarcan kordon kadın doğum da çok memnun kalacaksın eminimarkadaşlar 10 aydır hamile kalmak istiyorum fakat hiç bir problem olmamasına ragmen olmuyor.izmirde bildiğiniz kadın doğum uzmanlarını yazarmısınız ben 2 doktora gittim amaa fayda yok.:1no2:
Çok sıra bekliyorsun onda da.ben o yüzden bıraktım.son gittiģimde kontrol amaçĺı gitmiştim. (Daha once yumurta takibi yaptirmiştım birkaç kez) yine yumurta takibine gelmedim diye ilgilenmedi hiç.artık dr olarak da gözümden düşmüş oldu. ayrıca uzun sure çocuğu olmayan kişiler bence her yönden daha profesyonel bir hastaneye gitmeli.Mete Tarcan kordon kadın doğum da çok memnun kalacaksın eminim
Ben zaten hastaneyi değil mete beyi önerdim orası zaten özel bir klinik zaten genellikle dışarıda bir yere yönlendiriyor ben memnun kaldım onun ilgisi güler yüzü yeterÇok sıra bekliyorsun onda da.ben o yüzden bıraktım.son gittiģimde kontrol amaçĺı gitmiştim. (Daha once yumurta takibi yaptirmiştım birkaç kez) yine yumurta takibine gelmedim diye ilgilenmedi hiç.artık dr olarak da gözümden düşmüş oldu. ayrıca uzun sure çocuğu olmayan kişiler bence her yönden daha profesyonel bir hastaneye gitmeli.
Ben de mete beyden bahsettim zaten.ayrıca diyerek hastaneyi ekledim.Ben zaten hastaneyi değil mete beyi önerdim orası zaten özel bir klinik zaten genellikle dışarıda bir yere yönlendiriyor ben memnun kaldım onun ilgisi güler yüzü yeter
Ben de mete beyden bahsettim zaten.ayrıca diyerek hastaneyi ekledim.[/QUOTHe He he
He.heBen de mete beyden bahsettim zaten.ayrıca diyerek hastaneyi ekledim.