of of ne bu fiyatlar yahu........( ...........
izmir de kordon kadın hastanesine giden var mı peki ? muayene üücreti çok iyi ..dr lar da iyi diyorlar ama..gidenlerden tavsiye bekliyorum
çiğilideki kordonumu diyodun canım ben gittim çok memnun kaldım hemde muayene 10 tl
cnim bu sezeryan fiyati galiba.ben normal dogum istiyorum.onun fiyatini biliyomusun.
canım ben sana özel ege sağlığı önerebilirim eşimin kardeşi orda doğum yaptı gercekten harika bi hastane ssk ve emekli sandığı bağkura bakıyor 12tl muayene ücreti tüm tahlilleri hastanede yaptırabiliyorsun doğumda 1200 ssk indirimli o civarda bişey tutmuştu doktorları ve tüm personelide ilgili gördüğüm kadarıyla sanada tavsiye ederim bi konuş istersen hastaneyle nette telinide bulabilirsin..
bende bornovada ekadomu cok begendım oraya gıdıyorum duzenlı ahmet bey e[/QUOT
ilk kontrole ve testler için sskdan ve iyi bir ekipten yararlanmak için ege üniversitesine gitsem sonra bir doktor seçsem nasıl olur acaba sonrası için yakup eratayı bir arkadaşım şiddetle tavsiye ediyor ben de ssk ya baktığı için hüsniye hanımda yoğunlaşıyorum
arkadaşlar 10 aydır hamile kalmak istiyorum fakat hiç bir problem olmamasına ragmen olmuyor.izmirde bildiğiniz kadın doğum uzmanlarını yazarmısınız ben 2 doktora gittim amaa fayda yok.:1no2:
Kordon Clinic (Ibrahım Yanık) muayene ucretını bılen var mı?
Mustafa Alıhanoglu' nun ıkı farklı adresını gordum ınternette (bırı sevınc pastanesı , oburu alsancak camısı karsısında) bırı ozel muayenesı dıgerı de calıstıgı ozel hastane mı? (Ozel Ege Jınekolojı)
Smyrna kadın saglıgı dal merkezınde ve ege saglıkta tavsıye edecegınız doktorlar var mı?
bır doktora daha gorunmek ıstıyorum ama kafam cok karıstı.