Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben genel yaşam sigortalısıydım.ilk sene 475 tl ödeyip bir yıl bekleme süresini bitirdim.geçen sene yenileme yaptım ve 690 tl ödedim bir yıl için. artmasının sebebide doğum riskinin başlamış olmasıydı.geçen sene sigortacımız şirketiyle problem yaşadı ve biz başka kişilere transfer olduk.bu sene poliçe bitimine 3-5 gün kalaya kadar bekledim aramalarını.aramayınca ben aradım genel merkezi.ertesi gün teklifle geldiler.ama beni resmen dumur ettilerrrr.kent ve özel sağlık hastanesindeki limitsiz doğum limitlerim sıfırlanmıştı.hatta sadece 2000tl lik doğum için benden 890 tl istediler.ne doktor kontrollerim vardı nede 2000tl ile doğum yapabileceğim bir hastane.
bende derhal araştırmaya koyuldum.bu arada daha hamile olmadığım için tarih konusunda problemlerim devam ediyor.
bugüne kadar vardığım sonuçlar::::
Yapı kredi sigorta toplam limit3000tl için (doktor+doğum ) için 1550 tl dedi.
ergo isviçre doğum teminatı olan poliçeleri geçiş yapmıyor.bir yıl bekleme istiyor 1997tl
ak sigorta 1250 tl doktor,3500 tl doğum+ayakta tedavi için 1527 tl istedi
koç allianz limitsiz doktor+limitsiz doğum+ 3500 tllik ayakt tedavi için 2205 tl istedi ama 5 ay bekleme süresi varmış
ben halen karar veremedim çünkü henüz hamile değilim.ufak tefek tedavilerim var şu an için.bi alay para ödeyip sonra hamile kalamazssam diye düşünüyorummm.
sigortaya ödeyip fırsatı yakalayamazsam direk aynı parayı doktoruma ve hastaneye öderim gibi düşünüyorum
bi haftadır uyku nedir bilmiyorum.en uygun fiyata en uygun poliçeyi satınalmak istememden dolayı
kesinlikle erol tavmergen bir numaraaa
Ben de karataş hastanesini merak ediyorum..SGK sı var mı acaba ? Pek bir şey bulamadım nette bu hastane hakkında..merhaba karataş hastanesi hakkında fikri olan varmı?
fiyat vb. konularda bilgisi olan var mı ?
prof.dr.cemal posacı dokuz eylül hocalarından..herşeyden önce insan!çok doktora gittim erol tavmergenede kardeşi ege tavmergene vs....CEMAL POSACIYI güleryüzüyle ve verdiği güvenle 24 saat telefonuna ulaşabilmemle tek geçerim....
Merhabalar aranıza yeni katıldım.5 haftalık hamileyim gazi hastanesine gitmek istiyorum fakat ayşen hanımla çiğdem hanım arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz?