İzmir'de iyi bir kadın doğum uzmanı arıyorum

Rengarenkgokyuzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
27
9
1
Merhaba arkadaşlar İzmir Karsiyaka'dayım. Herkesin beklenti ve deneyimleri kendine özgüdür farkındayım, ancak etrafımda bu konuda öneri alabileceğim biri yok. Gebelik takibimi özenle yapacak, açıklayıcı, güven kazandıracak bir kadın doğum uzmanı ile bu sureci yürütmek istiyorum. Daha önce 3 doktor deneyimim oldu. Birinden memnun kaldim ancak onun da hastanede ultrason makinesi eski olduğu icin artik benim takibimi yapamayacağını, başka bir doktora gitmem gerektiğini söyledi. Gittiğim yeni doktordan daha çok soru sormasını sıkıntılarımı ya da tasidigim riskleri öğrenmek istemesini beklerdim. Ultrasondan bakarken de bebegin gelisimiyle ilgili bilgi vermesini isterdim. Her doktorun tarzi ve calisma şekli farklıdır, hiçbirine yanlis demiyorum, sadece benim beklentilerime uyacak tarzda çalışan bir uzmanla bu süreci götürmek istiyorum. Bu konuda bana önerebileceğiniz, güvendiginiz, gebelik ve doğum sürecinde memnun kaldığınız doktorunuz varsa, önerilerinizi bekliyorum. Doktor değiştirmek için 1 aylik bir süre belirledim, bazı testlerden dolayı. Sonrasında yeni doktor ile devam etmek istiyorum. Sevgiler.

Alsancakta doktor sait yücebilgin var kendisi ege üniversitesinin de kadın doğum uzmanidir alnında çok iyi ben çikolata kistimden yumurtaliklarima zarar verilmeden onun sayesinde kurtuldum

Bir doktor ayarladınızmı bilmiyorum ama Özlem Gültekin Alsancak’ta özel kliniği var Harika bir doktor

Merhaba ne yaptiniz kendinize uygun bir doktor bulabildiniz mi bilgi ve tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim

Kent Hastanesi Orçun Bey'e gidiyorum gerçekten ilgili ve bilgili bir hekim.
Cep telefonundan sürekli ulaşılabilir.
Ultrasonlar detaylı ve uzun sürüyor..
Bence bir görünüm derim.

Prolaktin yüksekliği var bende de çocuk düşünüyoruz , izmir de benim durumum da olup da muayene olduğu iyi bir doktor var mı devlette ve ya özel de, bide ozellerin fiyatı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…