• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmir'de iş arıyorum

iremy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
12
0
36
İzmir
üniversite mezunuyum. ön muhasebe ve sekreterlik ayrıca satış sorumlusu olarak çalıştım. kalıcı, uzun süreli iş arıyorum.

arkadaşlar lütfen aklınızda bulunsun ön muhasebe , mali müşavir yanında yada kalıcı bir iş olsun. üniversite mezunuyum olursa. eleman arayan firmalar burda paylaşın lütfen. aslında ne iş olduğu önemli değil yani kalıcı bir iş olsun yeter. fabrikada işçi falan da olur yani. lütfen yardımcı olalım arkadaşlar.

arkadaşım fikir vermek amacıyla yazıyorum. devamlı bi iş aradığını söylemişsin ille şunu istiyorum dememişsin diye yazıyorum. Bir hukuk burosunda çalışabilirsin. Tamam deneyim arıyorlar genelde ama inan hiç belli olmuyor. ben 8 yıl once deneyimsiz olarak başladığım bu işte asgari ücretin bile altında ücret alarak girmiştim. şimdi hala aynı yerdeyim maaşım asgari ücretin neredeyse 2 katı yemeğim yolum sigortam var çok şükür.Avukatların yanında yetiştinmi işsiz kalmazsın. İzmirde altıbin civarı avukat var sanırsam. İşi öğrenirsen devamlı çalışabilirsin. Sana tavsiyem İzmir barosunun sitesinde yardımcı arayan avukatların listesi olur. İstersen onları arayabilirsin. Tabi iyi insanlara denk gelmek çok önemli çünkü kaç tane avukat değişitren arkadaşımda çok.Tabi bizim işte biraz stres yapıyo haliyle ben sadece fikir olsun diye yazdım

sibelim ilgilendiğin için teşekkür ederim. izmir barosunun sitesine girdim. Dediğin gibi deneyimli istiyorlar hep. bakalım deneyim aramayan olursa takip edip başvuru yaparım. Yaşım 27 ama belki bu sorun teşkil edebilir.

eğer duşunuyosan aramaktan vazgeçme canım.deneyimsiz bi arkadaşım 3 avukatın yanında iş buldu belli zaman aralıklarında. gerçi menun kalmadı orası ayrı ama alan alıyo. çünkü deneyimli olanlar bu işi bilenler fazla maaş istiyo o yuzden avukatlar deneyimsiz arkadaşlarla başlamak istiyo bazen

aramaktan ve cevap beklemekten başak hiçbir şansım yok zaten canımmm. ilgilendiğin için çok teşekkür ederimm. olumlu bir gelişme olursa inşallah sana haber veririm canımm.

Back