Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ariyorum kac kete sordum cevap yokArkadaşlar izmirde tavsiye edebileceğiniz iyi kadın doğum doktorları var mı? infertilite üzerine uzmanlığı varsa iyi olur... tavsiyeleriniz için teşekkürler
tinaztepedeki doktorlar iyiymiş diyorlar tup bebek ekibi.Bende ariyorum kac kete sordum cevap yok
Bilmiyorum banada tepecik diyorlar ama karar veremedim senin sorun netinaztepedeki doktorlar iyiymiş diyorlar tup bebek ekibi.
sorun yok sebepsiz infertilite dendi 20 ay oldu olmuyor. tepeciği pek sevmiyorum ama iyi bi doktor mu varmış orda?Bilmiyorum banada tepecik diyorlar ama karar veremedim senin sorun ne
Bana tayfun vural i öneriyorlar ama bulmiyorum ben 4 aydir avrupa tip merkezine gidiyorumsorun yok sebepsiz infertilite dendi 20 ay oldu olmuyor. tepeciği pek sevmiyorum ama iyi bi doktor mu varmış orda?
bir de irenbe tüp bebek merkezinde Kaan bey varmış çok iyi diyorlar ama malesef irenbenin sgk ile anlaşması olmadığı için çok pahalıBana tayfun vural i öneriyorlar ama bulmiyorum ben 4 aydir avrupa tip merkezine gidiyorum
Evt bu tedavilerde pahaliymis bazi yerlerde ben burda kanusuyorum iğne ye bile para veren var dr rapor vermiyomuş sonraki evreler daha pahalibir de irenbe tüp bebek merkezinde Kaan bey varmış çok iyi diyorlar ama malesef irenbenin sgk ile anlaşması olmadığı için çok pahalı
cnm ben de herhangi bi problem bulunamadi ama 20 ay oldu bebek yok sebepsiz infertilite dendi 3 ay filan yumurta takibi catlatma ignesi yapıldı, 2 ay aşılama tedavisi gördüm ama sadece 1 aşılama yapilabildi. simdi klomen tedavisine başladık 2. ayım olcak klomenle. tabi bu arada 3 doktor değiştirdim şimdiki doktorumu cok seviyorum ama bu ay da olmazsa yaza kadar tedaviye ara vercem yazın direk tüp bebek düşünüyorum o yüzden doktor sordum. şu an ki doktorumu seviyorum ama yazin infertilite üzerine uzmanlaşmış bi doktora gitmek istiyorumSen hic tedavi uygulandimi ben 2 aydir klomen ve catlatma ignesi kullandim ilk ay olmadi bu ayda bekliyorum olmazsa 1 ay syni tedavi sonra bu dr birakiyp tup bebek tedavi merkezlerine gideceksin dedi
Hangi dr a gidiyorsun bende degistiriyorum karatas a osman celik e gidecegimcnm ben de herhangi bi problem bulunamadi ama 20 ay oldu bebek yok sebepsiz infertilite dendi 3 ay filan yumurta takibi catlatma ignesi yapıldı, 2 ay aşılama tedavisi gördüm ama sadece 1 aşılama yapilabildi. simdi klomen tedavisine başladık 2. ayım olcak klomenle. tabi bu arada 3 doktor değiştirdim şimdiki doktorumu cok seviyorum ama bu ay da olmazsa yaza kadar tedaviye ara vercem yazın direk tüp bebek düşünüyorum o yüzden doktor sordum. şu an ki doktorumu seviyorum ama yazin infertilite üzerine uzmanlaşmış bi doktora gitmek istiyorum
Buca şifa da Zehra İnce ye gidiyorum çok tatlı çok ilgili bi doktor her sorumu sabırla cevaplıyor moral veriyor o yüzden tüp bebek sürecine kadar ona devam edicem insallahHangi dr a gidiyorsun bende degistiriyorum karatas a osman celik e gidecegim
Bende gaziemir sifa nurdan hanima gittim memnun kalmadim artk şifa hastanelwri sgk anlasmasini iptal edildi ibni sina tip merkezi ne gittim meltem canitez iuiydi ama gitti bozyaka hastanesindeki dr lara gittim iyi degildi yeşilyurtta gittim orda bisey yapmadilar 1 yil dolmayinca son olarak 4 aydir avrupa tip merkezine gidiyordum dr kontrolleri az klomen ve catlatma ignesi yapiyor adette gel diyo bu sefer onuda demedi klomen kullan igne zamani gel bakalim yaapalim dedi sinir oldum bende bu tedaviler kist yapiyor bakilmasi lazim belki hamileyken adet gördum ama cagitmiyor bu hafta karataş osman celik e gidecegim gata dan gelmis iyi ilgileniyormusBuca şifa da Zehra İnce ye gidiyorum çoiptallı çok ilgili bi doktor her sorumu sabırla cevaplıyor moral veriyor o yüzden tüp bebek sürecine kadar ona devam edicem insallah
ooo sen bayaga doktor gezmişsin ben de gaziemir şifa da ışık hanima ve nurdan hanima gittim iyilerdi ama çok yoğunlar rahatça oturup soru bile soramiyorsun.buca sifa suan henuz fiyatlarını arttirmamis ama recetelerini sgk karşılamıyormus sağlık ocagina yazdirmak gerekiyormus. Evet karataş da osman beyi ben de duydum. Ben de karataş hastanesinde doğdum o yuzden oraya bi sempatim var zaten :)Bende gaziemir sifa nurdan hanima gittim memnun kalmadim artk şifa hastanelwri sgk anlasmasini iptal edildi ibni sina tip merkezi ne gittim meltem canitez iuiydi ama gitti bozyaka hastanesindeki dr lara gittim iyi degildi yeşilyurtta gittim orda bisey yapmadilar 1 yil dolmayinca son olarak 4 aydir avrupa tip merkezine gidiyordum dr kontrolleri az klomen ve catlatma ignesi yapiyor adette gel diyo bu sefer onuda demedi klomen kullan igne zamani gel bakalim yaapalim dedi sinir oldum bende bu tedaviler kist yapiyor bakilmasi lazim belki hamileyken adet gördum ama cagitmiyor bu hafta karataş osman celik e gidecegim gata dan gelmis iyi ilgileniyormus
Bende aradim randevumu aldim bakalim pazartesi gidecegim karatasa insallah bu ay olurooo sen bayaga doktor gezmişsin ben de gaziemir şifa da ışık hanima ve nurdan hanima gittim iyilerdi ama çok yoğunlar rahatça oturup soru bile soramiyorsun.buca sifa suan henuz fiyatlarını arttirmamis ama recetelerini sgk karşılamıyormus sağlık ocagina yazdirmak gerekiyormus. Evet karataş da osman beyi ben de duydum. Ben de karataş hastanesinde doğdum o yuzden oraya bi sempatim var zaten :)
insallah cnm bi git bakalim begenicek misinBende aradim randevumu aldim bakalim pazartesi gidecegim karatasa insallah bu ay olur
tesekkurler cnm nerde peki?Canim dr israel aruh var infertilıte konusunda uzman.
Alsancak'taki muayenehanede hasta bakıyor tahlil tetkik işlemleri irenbe de yapılıyor. İnternete yazarsan iletişim bilgiler çıkıyor canımmmmmtesekkurler cnm nerde peki?
http://www.drisraelaruh.com/tr/contacts.htmltesekkurler cnm nerde peki?