Izmirde hangi doktor hastaneye gidiyorsunuz acilll..

Ahmet özgür yeniel
Ben de ilk gebeliğimde özgür beye gittim doğumumu da o yaptırdı memnundum ancak ikinci gebelikte 16 haftalık düşük yaptım şehir dışındaydım rahatsızlandığımda, kendisine mesaj attım ama cevap alamadım iki gün sona da maalesef bebeğimi kaybettim sonra kontrol için gittiğimde de hiç ilgilenmedi diyebilirim çok büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için. Kronik rahatsızlığım olduğu için riskli gebelik uzmanının takibi gerekiyor tekrar bebek istiyoruz ama kime gideceğimi hiç bilmiyorum :(

Ben de ilk gebeliğimde özgür beye gittim doğumumu da o yaptırdı memnundum ancak ikinci gebelikte 16 haftalık düşük yaptım şehir dışındaydım rahatsızlandığımda, kendisine mesaj attım ama cevap alamadım iki gün sona da maalesef bebeğimi kaybettim sonra kontrol için gittiğimde de hiç ilgilenmedi diyebilirim çok büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için. Kronik rahatsızlığım olduğu için riskli gebelik uzmanının takibi gerekiyor tekrar bebek istiyoruz ama kime gideceğimi hiç bilmiyorum :KK43:
İrenbede barış büke yi deneye bilirsiniz

Ben de ilk gebeliğimde özgür beye gittim doğumumu da o yaptırdı memnundum ancak ikinci gebelikte 16 haftalık düşük yaptım şehir dışındaydım rahatsızlandığımda, kendisine mesaj attım ama cevap alamadım iki gün sona da maalesef bebeğimi kaybettim sonra kontrol için gittiğimde de hiç ilgilenmedi diyebilirim çok büyük hayal kırıklığı olmuştu benim için. Kronik rahatsızlığım olduğu için riskli gebelik uzmanının takibi gerekiyor tekrar bebek istiyoruz ama kime gideceğimi hiç bilmiyorum :KK43:
Çok üzüldüm, kan pıhtılaşması mıydı rahatsızlığınız?

Çok üzüldüm, kan pıhtılaşması mıydı rahatsızlığınız?
Hayır benim önce kanamayla başladı iki üç gün sonra kasılmalarım başladı rahim ağzı kasılmalarla açıldı ve sancılar başladı normal doğum gibi düşürdüm maalesef, bebeğim yaşıyordu yani düşene kadar. Neden böyle oldu diye araştırılmasını istedim ama araştırılacak bişey yok dedi doktor, öncesinde sağlıklı bi doğumum olduğu için bu düşüğün tesadüfi olduğunu söylediler :(

Hayır benim önce kanamayla başladı iki üç gün sonra kasılmalarım başladı rahim ağzı kasılmalarla açıldı ve sancılar başladı normal doğum gibi düşürdüm maalesef, bebeğim yaşıyordu yani düşene kadar. Neden böyle oldu diye araştırılmasını istedim ama araştırılacak bişey yok dedi doktor, öncesinde sağlıklı bi doğumum olduğu için bu düşüğün tesadüfi olduğunu söylediler :KK43:
Çok geçmiş olsun 😞

Back
X