Izmirde hangi doktor hastaneye gidiyorsunuz acilll..

Cnm bide buca kadın doğumda muhammed cevat Şerif digerlerine nazaran daha memnun kaldığım bi dr tamm cok uzun surmuyor muayene ama devlet neticede hergün birsürü kişi geliyor
Siz onami gittiniz. Husnu toreden randevu aldim persembeye bide ona muayene olayim dedim onu soylediler etraftan.napcam bilmiomm yaa bide 20 haftadan sonra kabul etmiolarmis

Anlatırsan memnun olurum valla içim şişti kötü hikayelerden.
Ayyyy doktorumun no sunu vereyim de bir sor o kadar güzel o kadar eğlenceli oldu ki doğumum sezaryen oldum ben epüdralli çatım çok dardı çocuk kanala girememişti.ben sancım gelince gittim öyle doğuma alındım.şöyle söyleyeyim 10 tane dahadoğururum.ayrıca hemmeeennn ayağa kalktım yok yatmalar 10 gün falan hiç olmadı kimse inanmadı sezaryen olduğuma çünkü hiç Ağrı'm olmadı.doğum fotoları bile çekildim çokta güzel oldu. Püf noktası son anı beklemeyin sancınız başlayınca hemen gidin.öpüyorum canlarr. ..

Canim Allah bagislasin. Ben bucada oturuyorum eve yakin biyer istiyorum ozelede gittim devletede ama beklentilerimi alamadim 15.haftadayim buca kadin doguma gidiyorum ama hic ilgilenmiyolar neyapcam bilmiyorum
Anladım Can'ım ya benim en güvendiğim doktor Hatice hanım o nedenle başka birini öneremeyeceğim Allah en hayırlı doktoru ve doğumu nasip etsin

Canim bende hatica hanima gidiyorum ama hic ilgilenmio ekrandan bebisi bile gostermio o yuzden arayisa gectim zaten :-(

Canim bucadan medicale nasil gidiyorsun cok uzak degilmi? Ya ben hem uygun hem ilgili bakiyorum .tahir ozguder ne kdr yapio dogumu acaba
canım benim çalıştığım yerde özel sağlık sigortam var medical park anlaşmalı olduğundan gidiyorum oraya.yorumlarda tahir bey için paracı demişler hep ama gidenler çok memnun yok öyle bişey diyor genelde çınarlı hastahanesinde yaptırıyor doğumu ama tam tutarı bilmiyorum inan ama sorsan söyler.çınarlının ortaklarından bu arada.

O ilgileniomu siz onami gidiyorsunuz
Evet ben ona gittim ancak benim başka problemlerim olduğundan beni perinatoloji ye yönlendirdi tinaztepe de doğum biraz pahali tabi ama doktor detaycı ve ilgili tavsiye ederim 1 yılın içinde yaklaşık 15 doktor gördüm en beğendiğim bu oldu tek kusuru biraz fazla bekletiyor

Evet ben ona gittim ancak benim başka problemlerim olduğundan beni perinatoloji ye yönlendirdi tinaztepe de doğum biraz pahali tabi ama doktor detaycı ve ilgili tavsiye ederim 1 yılın içinde yaklaşık 15 doktor gördüm en beğendiğim bu oldu tek kusuru biraz fazla bekletiyor
Aysali hanima gittinmi. O beklemeler olmassa olmazi ztn oranin

Canım hamile degilim ama zubeyde hanim ayşe hanim var ksk da çok ilgi li ve benim 8 senedir yumurtam catlamadigni hiç bir doktor farketmedi yada rahatsızlıklarımi ama bütün değerlerine bakio bence oraya gidebilirsin

Canım hamile degilim ama zubeyde hanim ayşe hanim var ksk da çok ilgi li ve benim 8 senedir yumurtam catlamadigni hiç bir doktor farketmedi yada rahatsızlıklarımi ama bütün değerlerine bakio bence oraya gidebilirsin
Canim ksk uzak bana yaa o tarafta olsam giderdim tsk ederim

Merhaba arkadaslar 15 haftalik hamileyim ve izmirde yasiyorum doktor bulamiyorum hamile arkadaslar hangi hastane doktor oneriyorsunuz ???
Karataş hastanesi Evrim Konyalıoğlu hem ücrette çok fazla degil 50 lira sanırım bide Egepolde ki bi çok doktor içinde iyi diyorlar ama bekleme konusunda ssk'dan farksız çok yoğun!

Siz onami gittiniz. Husnu toreden randevu aldim persembeye bide ona muayene olayim dedim onu soylediler etraftan.napcam bilmiomm yaa bide 20 haftadan sonra kabul etmiolarmis
Ben ilk hamileligimde acilde denk gelmiştim muhammed beyle daha sonrada bikacdefa poliklinige gittim benim cok problemli bir hamilelik olduğu için cok sık dr daydim en azindan açıklama yaparak ilgileniyodu diğerleri acile gittik diye nerdeyse dovcekler. Ama maddi durumun elverirse ahmet bey derim gecegunduz arıyorum bildigim sonuna kadar güvendiğim biri kızım dünyaya geldiyse önce Allaha sonra ona borçluyum

Ben ilk hamileligimde acilde denk gelmiştim muhammed beyle daha sonrada bikacdefa poliklinige gittim benim cok problemli bir hamilelik olduğu için cok sık dr daydim en azindan açıklama yaparak ilgileniyodu diğerleri acile gittik diye nerdeyse dovcekler. Ama maddi durumun elverirse ahmet bey derim gecegunduz arıyorum bildigim sonuna kadar güvendiğim biri kızım dünyaya geldiyse önce Allaha sonra ona borçluyum
Bilmiyorum canim yaa napcam bilmiomm :-(

Bende bu hafta muhammed beye gitmeyi düşünüyorum kendi randevuma daha çok var
Muhammed beye alcaktim bende internetten ama cikmadi halit yavuz vidinliyi cok methetmisler ona alcam bayramdan sonra ozel olarakta tahir ozgudere yada ahmet bey varmis sirinyerde ona gideyim diyorum dogum ani gelincede buca doguma gitmeye karar verdim

Back
X