- 27 Haziran 2016
- 64
- 26
- 3
- 33
- Konu Sahibi Feslegen35
Merhaba arkadaslar 15 haftalik hamileyim ve izmirde yasiyorum doktor bulamiyorum hamile arkadaslar hangi hastane doktor oneriyorsunuz ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatırsan memnun olurum valla içim şişti kötü hikayelerden.Canım ben ve ablam Alsancak Kadomer de Hatice Aktan a gitmiştik.Her ikimizin de doğumu ve hamilelik dönemi çok güzel geçmişti.oğlum 10 aylık oldu ve herkese zevkle anlatacağım bir doğum hikayem var.tavsiye edebileceğim bir doktordur hayırlısı olsun inşallah sağ salim doğur inşallah![]()
Volkan beyin muayenesi 1 saate yakın sürüyor canım. 1 saat boyunca seninle ve bebeğinle ilgileniyor.Canim Allah bagislasin. Ben bucada oturuyorum eve yakin biyer istiyorum ozelede gittim devletede ama beklentilerimi alamadim 15.haftadayim buca kadin doguma gidiyorum ama hic ilgilenmiyolar neyapcam bilmiyorum
Can'ım kesinlikle Profösör doktor Sait yücebilgin alanında çok başarılı bir doktor araştır istersenMerhaba arkadaslar 15 haftalik hamileyim ve izmirde yasiyorum doktor bulamiyorum hamile arkadaslar hangi hastane doktor oneriyorsunuz ???
Eve yakın demişsin benim doktorda Alsancak'taCanim Allah bagislasin. Ben bucada oturuyorum eve yakin biyer istiyorum ozelede gittim devletede ama beklentilerimi alamadim 15.haftadayim buca kadin doguma gidiyorum ama hic ilgilenmiyolar neyapcam bilmiyorum
Doğru Can'ım haklısın benim biraz sorunlu bi gebelik o yüzden şimdilik başka şeylerden kısıp gidiyoruz , devlet olarak me yazık ki bilmiyorum ..Evett ben devlette ilgilenen doktor ariyorum canim birde ozeller izmirde cok pahali
Ahmet bey 150 tl bundan 4 sene önce de aynıydıEvet canim hic ilgilenmiyolarr bide buca tipa gittim aylin hanima orasida cok icime sinmedi. Ucret nasil peki
Canım merhaba bende bucada oturuyorum inan çok araştırdım tınaztepe çok yoğun oluyor ve doğum ekibinden şikayetçi olan arkadaşlarım oldu.buca tıpla dönüşümlü çalışıyorlar zaten doktorları test yaptırdıgında sonuç almaya gidince doktoru yerinde bulamıyorsun.ben medikalde zekeriya beye gidiyorum ama ona gitmeseydim şirinyer tanşaşın orada tahir özgüder var yumurtalıkları sorunlu olan ve 3 senede hamile kalamayan bi iş arkadasım onda hamile kaldı dene istersenEvet canim hic ilgilenmiyolarr bide buca tipa gittim aylin hanima orasida cok icime sinmedi. Ucret nasil peki
Tinaztepe gülçin çetin uysalCanim Allah bagislasin. Ben bucada oturuyorum eve yakin biyer istiyorum ozelede gittim devletede ama beklentilerimi alamadim 15.haftadayim buca kadin doguma gidiyorum ama hic ilgilenmiyolar neyapcam bilmiyorum
Canim bucadan medicale nasil gidiyorsun cok uzak degilmi? Ya ben hem uygun hem ilgili bakiyorum .tahir ozguder ne kdr yapio dogumu acabaCanım merhaba bende bucada oturuyorum inan çok araştırdım tınaztepe çok yoğun oluyor ve doğum ekibinden şikayetçi olan arkadaşlarım oldu.buca tıpla dönüşümlü çalışıyorlar zaten doktorları test yaptırdıgında sonuç almaya gidince doktoru yerinde bulamıyorsun.ben medikalde zekeriya beye gidiyorum ama ona gitmeseydim şirinyer tanşaşın orada tahir özgüder var yumurtalıkları sorunlu olan ve 3 senede hamile kalamayan bi iş arkadasım onda hamile kaldı dene istersen