Izmirde hangi doktor hastaneye gidiyorsunuz acilll..

Feslegen35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
64
26
3
33
Merhaba arkadaslar 15 haftalik hamileyim ve izmirde yasiyorum doktor bulamiyorum hamile arkadaslar hangi hastane doktor oneriyorsunuz ???

Canım ben ve ablam Alsancak Kadomer de Hatice Aktan a gitmiştik.Her ikimizin de doğumu ve hamilelik dönemi çok güzel geçmişti.oğlum 10 aylık oldu ve herkese zevkle anlatacağım bir doğum hikayem var.tavsiye edebileceğim bir doktordur hayırlısı olsun inşallah sağ salim doğur inşallah☺️

Dr. Volkan Dede var Alsancakta ben tavsiye ederim. Kendim de ona gidiyorum.

Canim Allah bagislasin. Ben bucada oturuyorum eve yakin biyer istiyorum ozelede gittim devletede ama beklentilerimi alamadim 15.haftadayim buca kadin doguma gidiyorum ama hic ilgilenmiyolar neyapcam bilmiyorum

Canım ben ve ablam Alsancak Kadomer de Hatice Aktan a gitmiştik.Her ikimizin de doğumu ve hamilelik dönemi çok güzel geçmişti.oğlum 10 aylık oldu ve herkese zevkle anlatacağım bir doğum hikayem var.tavsiye edebileceğim bir doktordur hayırlısı olsun inşallah sağ salim doğur inşallah☺️
Anlatırsan memnun olurum valla içim şişti kötü hikayelerden.

Canim Allah bagislasin. Ben bucada oturuyorum eve yakin biyer istiyorum ozelede gittim devletede ama beklentilerimi alamadim 15.haftadayim buca kadin doguma gidiyorum ama hic ilgilenmiyolar neyapcam bilmiyorum
Volkan beyin muayenesi 1 saate yakın sürüyor canım. 1 saat boyunca seninle ve bebeğinle ilgileniyor.

Cnm sirinyer de ahmet seckin onoglu ya gidiyorum 2.bebegim ilk dogumumu da o yaptırdı sonuna kadar memnunum ki normal giden hamileligi herkes takip eder önemli olan sıkıntılı halleri anlamak bence arastir içine sinerse git derim bu arada buca kadın doğum bence beş para etmez

Evet canim hic ilgilenmiyolarr bide buca tipa gittim aylin hanima orasida cok icime sinmedi. Ucret nasil peki

Cnm bide buca kadın doğumda muhammed cevat Şerif digerlerine nazaran daha memnun kaldığım bi dr tamm cok uzun surmuyor muayene ama devlet neticede hergün birsürü kişi geliyor

Evet canim hic ilgilenmiyolarr bide buca tipa gittim aylin hanima orasida cok icime sinmedi. Ucret nasil peki
Canım merhaba bende bucada oturuyorum inan çok araştırdım tınaztepe çok yoğun oluyor ve doğum ekibinden şikayetçi olan arkadaşlarım oldu.buca tıpla dönüşümlü çalışıyorlar zaten doktorları test yaptırdıgında sonuç almaya gidince doktoru yerinde bulamıyorsun.ben medikalde zekeriya beye gidiyorum ama ona gitmeseydim şirinyer tanşaşın orada tahir özgüder var yumurtalıkları sorunlu olan ve 3 senede hamile kalamayan bi iş arkadasım onda hamile kaldı dene istersen

Canım merhaba bende bucada oturuyorum inan çok araştırdım tınaztepe çok yoğun oluyor ve doğum ekibinden şikayetçi olan arkadaşlarım oldu.buca tıpla dönüşümlü çalışıyorlar zaten doktorları test yaptırdıgında sonuç almaya gidince doktoru yerinde bulamıyorsun.ben medikalde zekeriya beye gidiyorum ama ona gitmeseydim şirinyer tanşaşın orada tahir özgüder var yumurtalıkları sorunlu olan ve 3 senede hamile kalamayan bi iş arkadasım onda hamile kaldı dene istersen
Canim bucadan medicale nasil gidiyorsun cok uzak degilmi? Ya ben hem uygun hem ilgili bakiyorum .tahir ozguder ne kdr yapio dogumu acaba

Back
X