- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi blueflower
-
çok teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan Şenizhepsine maaşşallaahh ne tatlı çıkmışlar. hatunlar sizde yakıyosunuz yani fıstık gibisiniz yaww kaydirigubbakcemile3
cok tesekkür ederizzz kaydirigubbakcemile3
evet Defne de gelsin boshayallersmileopuyorumnanaktan.Bize kız lazım zaten gruba guclubacismile
evet yoksa kavga çıkıcak alsanaalsanasmile
aa tamam gizemcim süper olur hafta içi olmasın heee:)
oleeeey oleeeey oley oleyyyypazartesi diye düşündüm ama sen evdesin diye ....kaydirigubbakcemile5
gizem yapabilcegimiz birsey varmı o gün icin? varsa aklına gelen söyle yardımınız dokunsun
oleeeey oleeeey oley oleyyyy
hihoyyyt (bu benim smiley)
(bu da emrenin)
ay büyütdükde dis budaylar yapıyoruz kızlar ya inanmiyorum opuyorumnanaktan. bi bakmısız dogum günü kutlucaz.
ben bilmiyorum nasıl oluyor diş buğday öğreneyim ben de
bizde dis budayı ilk dıs cıktıkdan sonra yapılır. bugday dagıtılır. bugdayın birtanesine bir para gibi birsey koyulur (yani para kirli diye biz baska birsey bulup koyuyoruz o kisi bebege dis bugday hediyesi alır. bazileri tam tersi cıkan kisiye hediye verir.
sonra meslek secimi yaparız. tepsinin üstüne mesela makas, kalem, kitap... meslekleri temsilen birsey koyarsın bebek ilk hangisini eline alırsa o oluyor meslegi.
bizde dis budayı ilk dıs cıktıkdan sonra yapılır. bugday dagıtılır. bugdayın birtanesine bir para gibi birsey koyulur (yani para kirli diye biz baska birsey bulup koyuyoruz o kisi bebege dis bugday hediyesi alır. bazileri tam tersi cıkan kisiye hediye verir.
sonra meslek secimi yaparız. tepsinin üstüne mesela makas, kalem, kitap... meslekleri temsilen birsey koyarsın bebek ilk hangisini eline alırsa o oluyor meslegi.
ya çok güzel yaaa... çıksın dişlerde yapalım artık...
gizoşum evet canım varsa yapabileceğimiz bir şey yapalım canımcım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?