İzmir'de güzel bir gün...

hepsine maaşşallaahh ne tatlı çıkmışlar. hatunlar sizde yakıyosunuz yani fıstık gibisiniz yaww kaydirigubbakcemile3
çok teşekkürler canımcım opuyorumnanaktan Şeniz
cok tesekkür ederizzz kaydirigubbakcemile3

evet Defne de gelsin boshayallersmileopuyorumnanaktan.Bize kız lazım zaten gruba guclubacismile

ay evet gelsin gelsin , ama bora başkasına bakar mı bilmem :asigim:
evet yoksa kavga çıkıcak alsanaalsanasmile

:roflol: kaydirigubbakcemile

055555559999999999999

9++++++++++++/89+*/+++++++++++++++++++++++++

bu yukaridakini ceylin yazdi ,ben de tercumesini yapiyorum,cok kiskanmis en kisa zamanda ben de aralarina katilmak istiyorum diyor.

6

ohhh çok şekerrr fotolar sağlm bende atayım iki üç tane var ama ececimm önümüzdeki hafta dorişe diş buğdayı yapcam bende acil buluşma olcak ...

ay büyütdükde dis budaylar yapıyoruz kızlar ya inanmiyorum opuyorumnanaktan. bi bakmısız dogum günü kutlucaz.

gizem yapabilcegimiz birsey varmı o gün icin? varsa aklına gelen söyle yardımınız dokunsun

sağol canım benim sen ve mirayım gelsin bize o yeter ...

oleeeey oleeeey oley oleyyyy
hihoyyyt (bu benim smiley)
:emir_bebek: (bu da emrenin)

Şeniz Şeniz Şeniz :ecrin_bebek:

ay büyütdükde dis budaylar yapıyoruz kızlar ya inanmiyorum opuyorumnanaktan. bi bakmısız dogum günü kutlucaz.

allahım o günleride göstersin çok şükür bu günleri gördük yaa ...

ben bilmiyorum nasıl oluyor diş buğday öğreneyim ben de

ya canım bende bilmiyorum işte yapıcaz diş buğdayı yapcaz bide çayın yanına kek çörek börek yaparız diyo kayınvalidemm saygıdeğer kadın :)) laelaelaelaelae ayy öle bişiler hiç içimden gelmiyo yapmak ama genede işte adet yerini bulsun annemler gene gelmezlerse çok üzülcem çook boshayallersmile

bizde dis budayı ilk dıs cıktıkdan sonra yapılır. bugday dagıtılır. bugdayın birtanesine bir para gibi birsey koyulur (yani para kirli diye biz baska birsey bulup koyuyoruz o kisi bebege dis bugday hediyesi alır. bazileri tam tersi cıkan kisiye hediye verir.

sonra meslek secimi yaparız. tepsinin üstüne mesela makas, kalem, kitap... meslekleri temsilen birsey koyarsın bebek ilk hangisini eline alırsa o oluyor meslegi.

bizde dis budayı ilk dıs cıktıkdan sonra yapılır. bugday dagıtılır. bugdayın birtanesine bir para gibi birsey koyulur (yani para kirli diye biz baska birsey bulup koyuyoruz o kisi bebege dis bugday hediyesi alır. bazileri tam tersi cıkan kisiye hediye verir.

sonra meslek secimi yaparız. tepsinin üstüne mesela makas, kalem, kitap... meslekleri temsilen birsey koyarsın bebek ilk hangisini eline alırsa o oluyor meslegi.

ya çok güzel yaaa... çıksın dişlerde yapalım artık...
gizoşum evet canım varsa yapabileceğimiz bir şey yapalım canımcım kaydirigubbakcemile5

bizde de galiba hediye geliyomuşş öle dedi sayın bilmiş kayınvalidemm

ya çok güzel yaaa... çıksın dişlerde yapalım artık...
gizoşum evet canım varsa yapabileceğimiz bir şey yapalım canımcım kaydirigubbakcemile5

sağol arzucum boramla beraber sen gel yeter ...kaydirigubbakcemile5

Back