İzmir'de güvenilir temizlikçi hanım arıyorum

vickyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
356
1
46
İzmir
Arkadaşlar bana acil bir temizlikçi hanım lazım. İzmir de bildiğiniz bir temizlikçi hanım ismi varmı? veya siz düşünüyorsanız bana acil dönün lütfen.
başlangıçta 15 günde bir alacağım. hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde sıklaştıracağım. haftada 1, haftada 2 gün gibi sıklaşabilir.
şimdiye kadar gelen temizlikçilerden hiç memnun kalamadım. en son gelen çok kötü iş yapıyordu. petekleri sil diyordum, önünü siliyor, arkasını silmiyordu.. üstüne bir de çok konuşuyordu... olacak gibi değildi artık.. bana acilen az konuşan iyi iş yapan dürüst biri lazım.
Mutfak ve özellikle banyo takıntım var. banyonun fayansların pırıl pırıl olmasını isterim.
eşimle ben 2 kişiyiz. eşim de ben de evde çalışıyoruz. yani gelen bayan, eşim ve ben evdeyken temizlik yapacak.
evde bir de kedimiz var. kedilerden korkmayan biri lazım.
İzmir karşıyakadayız. Apartman dairesi temizliği olacak. 3 oda 1 salon, orta boy standart daire.
1-2 gün içinde acil başlamasını istiyorum. acil yardım lütfen...

merhaba teşekür ederim iyiyim umarım sizde iyisinizdir öncelikle ilanıma gösterdiginiz ilgi için teşekkür ederim birbirimize uygun geldigimiz taktirde tabiki başlayabiliriz ben yeterli mesaj sayısına ulaşamadıgım için özel mesaj yollayamıyorum karşıyakanın neresindesiniz nasıl görüşebiliriz ben yinede tel yazayım 5072630806 dilek) görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…