izmirde göğüs büyütme ameliyatı için önerebileceğiniz doktor varmı lütfen yardımcı olun :

Reactions: Ybo
böyle paraya ticarete dökmü drlardan uzak durun.cenk bey paracı bı adam degil. bi tanıdıgıma kepce kulak amelıyatı yaptı ve dedesı masrafları karsılıyor dıye ucretin yarısını aldı. en azından vıcdan sahıbı. ben sızden burda duyuyorum yurtiçi ve turtdısına farklı fiyat verilmesi etik değil bana göre. ben amelıyat oldugumda da cenk beyden baska ıkı drla gorustum. bırı proftu ünide muayene ucretını yatır goruselım dedı kı kadının tıpınde hayır yoktu. dıgeride tüccar gibi davrandı eledım. neyse karar sızlerın ama kendınızı yoluncak kaz olarak gören doktorları baştan eleyin.

detaylı isim bilgi alabilirmiyim pişman olmaktan çok korkuyorum kimseyi tanımıyorum nereye sorsam herkez kendini övüyor tecrübeli kişilerin bilgisine ihtiyacım var 1 aya kadar yaptırmak istiyorum bende

detaylı isim bilgi alabilirmiyim pişman olmaktan çok korkuyorum kimseyi tanımıyorum nereye sorsam herkez kendini övüyor tecrübeli kişilerin bilgisine ihtiyacım var 1 aya kadar yaptırmak istiyorum bende
cenk tokat doktorum. 9. seneme girdım. allaha sukur sıkkıntı yasamadım. hamıleyım şimdide. doktorum cok ıyı. en basıtı şunu söyliyim gittiğim perinatoloğu bile cenk bey ayarladı.

cenk tokat doktorum. 9. seneme girdım. allaha sukur sıkkıntı yasamadım. hamıleyım şimdide. doktorum cok ıyı. en basıtı şunu söyliyim gittiğim perinatoloğu bile cenk bey ayarladı.
çok teşekkür ederim memnun kalan kişilerin yorumlarını okudukça cesaretleniyorum bebişinizde hayırlı olsun sağlıkla rabbim kucağına versin inşallah

detaylı bilgi aşabilirmiyim memnunmusunuz hala süreç nasıl geçti op. kaç saat sürdü hangi hastanede gerçekleşti
Amrliyat ve sonrasi cok rahat gecti. Su hastanesinde oldum sanurim 2 saat surdu sanırım kaszari alti oldum ben o yuzden uzun surdu biraz. Cok memnunum ama girmeden once protezleri gorun mutlaka büyüklüklerini ben girmus olsaydim daha buyuk isterdim mesela.

çok sevindim korkudan ölücem sanki ben 164 boy 50 kg düze yakın gögüs 375cc olur sanki diye düşündüm hayal edemiyorum kendimi eşimde tembihledi karpuz gibide olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…