Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üfürükcü hacı hoca konuları hakkında konu açmak yasak diye biliyorumİzmir veya çevre illerinde gidebileceğim iyi bir hoca bilen var mı bakım ve işlem yaptırmak istiyorum?
Onlara fırsat veren kim? Kendiniz büyü, muska peşindesiniz.Site kurallarına aykırı olduğu bilmiyordum eğer öyleyse keşke burada yasak olduğu kadar yer yüzüne de hiç indirilmemiş ve yapılmasına müsaade edilmiyor olsa..
Eee sizin gibi muskadan büyüden meden umanlar oldukca bitmez tabi (!)Site kurallarına aykırı olduğu bilmiyordum eğer öyleyse keşke burada yasak olduğu kadar yer yüzüne de hiç indirilmemiş ve yapılmasına müsaade edilmiyor olsa..
Yalnız o hocalar soyunmanızı da isteyebiliyor. Vücudunuza mahrem yerlerinize dua yazınca daha etkili oluyormuş. Haberlerde görmüştüm. Kalçanıza göbeğinize falan dikkat edin.Site kurallarına aykırı olduğu bilmiyordum eğer öyleyse keşke burada yasak olduğu kadar yer yüzüne de hiç indirilmemiş ve yapılmasına müsaade edilmiyor olsa..
gerçekten hala savunuyormusun bu durumu ? Kimler neler neler yaşıyor herkesin çeşit çeşit dersi sıkıntı var evet ama napalım hacı hocayamı gidelim illa çözüm içinKimsenin akıl hocalığına ihtiyacım yok çok şükür ama benim size tavsiyem "Sınanmadığınız hiç bir acı için ahkam kesmeyiniz?"!..Gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen dalga geçmek veya yargılamak için mesaj atmayın.Neyin ne olduğunu biliyoruz...
insan bazen çok çaresiz kalabiliyor kendini en dipte hissediyor seni anlıyorumKimsenin akıl hocalığına ihtiyacım yok çok şükür ama benim size tavsiyem "Sınanmadığınız hiç bir acı için ahkam kesmeyiniz?"!..Gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen dalga geçmek veya yargılamak için mesaj atmayın.Neyin ne olduğunu biliyoruz...
Hanımefendi böyle bir hoca aradığımı ben değil siz söylüyorsunuz gerçekten Kuran aşkı için Allah rızasıyla yine Kuran-ın öğretileriyle bakım yapıp üzerinde taşımanızı söyleyen düzgün hocalarda vardır muhakkak Rabbim denk getirsin..Size rağmen ..Yalnız o hocalar soyunmanızı da isteyebiliyor. Vücudunuza mahrem yerlerinize dua yazınca daha etkili oluyormuş. Haberlerde görmüştüm. Kalçanıza göbeğinize falan dikkat edin.
Yazık yazık cehalete bak. Elin adamına oranızı buranızı elletmek için bir de para veriyorsunuz. En iyi üniversitede oku, yüksek lisans master doktora... yap ama şu dolandırıcılar kadar para kazanamıyorsun. Kutsal kitabın neresinde yazıyor böyle bu hoca tayfası?
E yaptirmayani dovuyolar galiba sizin ordaSite kurallarına aykırı olduğu bilmiyordum eğer öyleyse keşke burada yasak olduğu kadar yer yüzüne de hiç indirilmemiş ve yapılmasına müsaade edilmiyor olsa..
Bakım ve işlem ne demek? Onun da mı bakımı varmış? Yıllık bakım yaptırmayınca etkisi mi gidiyormuş(!) Tövbe tövbe. Estetik hocası filan arıyorsunuz sandım yorumları okuyunca anladım.İzmir veya çevre illerinde gidebileceğim iyi bir hoca bilen var mı bakım ve işlem yaptırmak istiyorum?
maalesef öyle birşey yokHanımefendi böyle bir hoca aradığımı ben değil siz söylüyorsunuz gerçekten Kuran aşkı için Allah rızasıyla yine Kuran-ın öğretileriyle bakım yapıp üzerinde taşımanızı söyleyen düzgün hocalarda vardır muhakkak Rabbim denk getirsin..Size rağmen ..
haklısın tabii psikolog ta arıyorum bir kaç siteyi inceledim ama böyle şeylerde etki kişiden kişiye göre değişir elektriğinin tutması meselesi.insan bazen çok çaresiz kalabiliyor kendini en dipte hissediyor seni anlıyorum
yargılamadan ve dalga geçmeden yazıyorum
bakımı cartı curtu enerjisi tamamen yalan
inancının sömürülmesine izin verme
şarlatanlara kendini kaptırma
bir sıkıntın oldugunu düşünüyorsan psikologlarımız psikiyatrlarımız var
böyle üfürükçü hocalara gidip kendine teşhis koydurtma
Ben bu işlerden para kazanmayanı görmedim de duymadım da. Allah rızasıyla falan öyle çok yürümüyor. Ayrıca “bakım yapmak” ne demek bi açıklar mısınız valla çok merak ettim. Alın bir cevşen üzerinizde taşıyın. Hoca nasıl bakım yapıyor ya??Hanımefendi böyle bir hoca aradığımı ben değil siz söylüyorsunuz gerçekten Kuran aşkı için Allah rızasıyla yine Kuran-ın öğretileriyle bakım yapıp üzerinde taşımanızı söyleyen düzgün hocalarda vardır muhakkak Rabbim denk getirsin..Size rağmen ..
Ne derdiniz var peki merak ettiğimden soruyorumhaklısın tabii psikolog ta arıyorum bir kaç siteyi inceledim ama böyle şeylerde etki kişiden kişiye göre değişir elektriğinin tutması meselesi.
Maşallah! Akıl fışkırıyor heheytKimsenin akıl hocalığına ihtiyacım yok çok şükür ama benim size tavsiyem "Sınanmadığınız hiç bir acı için ahkam kesmeyiniz?"!..Gerçekten tavsiyesi olan varsa yazsın lütfen dalga geçmek veya yargılamak için mesaj atmayın.Neyin ne olduğunu biliyoruz...