Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleriİzmirde gelinlik nereden alınır bilmiyorum YARDIM LUTFEN
kızlar ben normalde istanbulda yasıodum ama ailem didimde bende onların yanlarındayım bu yaz
bu yuzden gelinlik için rahatlıkla gidip gelecegim yer izmir
hangi gelinlikcileri nereleri önerirsiniz yardımcı olun lutfen
dugunum 1 eylülde
benim 2 arkadaşım miss defneden aldı izmirde canım bende istanbul şubalerini gezmiştim güzeldi
aysira varsa eger orayada uğra ben gelinliğimi ordan aldım çok fazla model var ve çok hoş
İzmirde gelinlik ya kemeraltından ya da çankayadan alınır. Çankayadakiler daha pahalıdır. Kemeraltında pazarlık yapabilirsin :) Madam Burcu , Miss defne, Düğün moda evi bunların hepsi kemeraltında.
kızlar ben normalde istanbulda yasıodum ama ailem didimde bende onların yanlarındayım bu yaz
bu yuzden gelinlik için rahatlıkla gidip gelecegim yer izmir
hangi gelinlikcileri nereleri önerirsiniz yardımcı olun lutfen
dugunum 1 eylülde
simge moda evi çankaya face adresleride var ordan modellere bakabilirsin kesinlikle memnun kalırsın ben gelinliğimi orda diktirdim gelinimizde orda diktirdi.Modeller hazır beğeniyorsun deniyorsun sonra senin isteğine vucuduna göre dikiyorlar o nedenle çok geç kalma
Ben Izmir`liyim. Bugune kadar kendim, kuzenlerim, arkadaslarim, simdi de kardesimin dugunu dahil bir suru gelinlik hikayemiz oldu... :) Simdi kardesime gelinlik bakarken izmir`de cok uygun bir sey buldum. Gittigidiyorda bir ilan. Ilanda sadece fotograf cekimi icin kullanildi demisti bayan. Urunu kendi gozlerimle inceledim. Satin almamamizin nedeni bedeninin kardesime olmamasi. Bayan da ilani yeniden verdi. Ilan bu: Pronovias Model Gelinlik - Ozel Dikim - Straplez GittiGidiyor'da 59944539
Pazarlik da yapiyor. Benden duydugunu soyleme de 800`e kadar inmisti bana fiyati.
Sisters Wedding tarafindan dikilmis. Izmir`in Bostanli sosyetesinin mekanidir Sisters Wedding. Yeri de tam Yali`nin uzerinde.
Ben Alsancak'ta Evlilik Atölyesinden aldım, bugün ikinci provam vardı, memnun kaldım, Allah nasip ederse giydiğimde de mutlu hissedeceğim bir gelinliğim olsun istedim, fiyatı Çankaya da ki mağazalara göre biraz pahalı ama değdi diyorum :)