Rockeropt Nirvana Kayıtlı Üye 27 Ocak 2009 1.477 4.382 658 İzmir 13 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #1 Kızlar hello İzmir'de sizin ve yakınlarınızın nişan/nikah/düğün için gidip de memnun kaldığı yerler var mı? Saç-makyaj için neresini önerirsiniz?
Kızlar hello İzmir'de sizin ve yakınlarınızın nişan/nikah/düğün için gidip de memnun kaldığı yerler var mı? Saç-makyaj için neresini önerirsiniz?
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.662 1 4.880 123 30 13 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #2 Rockeropt .!.: Kızlar hello İzmir'de sizin ve yakınlarınızın nişan/nikah/düğün için gidip de memnun kaldığı yerler var mı? Saç-makyaj için neresini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sac’a kuaför Emel kaya yapmıştı benimkini müthiş yetenekli birisi.
Rockeropt .!.: Kızlar hello İzmir'de sizin ve yakınlarınızın nişan/nikah/düğün için gidip de memnun kaldığı yerler var mı? Saç-makyaj için neresini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Sac’a kuaför Emel kaya yapmıştı benimkini müthiş yetenekli birisi.
mercanhnm Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2017 273 81 98 17 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #3 temmuzekim .!.: Sac’a kuaför Emel kaya yapmıştı benimkini müthiş yetenekli birisi. Genişletmek için tıkla... fiyatlar ne kadar bu sene
temmuzekim .!.: Sac’a kuaför Emel kaya yapmıştı benimkini müthiş yetenekli birisi. Genişletmek için tıkla... fiyatlar ne kadar bu sene
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.662 1 4.880 123 30 17 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #4 mercanhnm .!.: fiyatlar ne kadar bu sene Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 2020de düğünümde gittim
mercanhnm .!.: fiyatlar ne kadar bu sene Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum 2020de düğünümde gittim
mercanhnm Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2017 273 81 98 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #5 temmuzekim .!.: Bilmiyorum 2020de düğünümde gittim Genişletmek için tıkla... canım saça kuaförde emel kayada saç ve makyaj kaç saat sürüyor? ben de orayla anlaşmak üzereyim ama kararsızım.
temmuzekim .!.: Bilmiyorum 2020de düğünümde gittim Genişletmek için tıkla... canım saça kuaförde emel kayada saç ve makyaj kaç saat sürüyor? ben de orayla anlaşmak üzereyim ama kararsızım.
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.662 1 4.880 123 30 22 Kasım 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #6 mercanhnm .!.: canım saça kuaförde emel kayada saç ve makyaj kaç saat sürüyor? ben de orayla anlaşmak üzereyim ama kararsızım. Genişletmek için tıkla... Ben 10 gibi gitmiştim fotoğraf çekimimiz vardı sonrasında yetişmiştim sanırım 3 saat falan sürmüştü.
mercanhnm .!.: canım saça kuaförde emel kayada saç ve makyaj kaç saat sürüyor? ben de orayla anlaşmak üzereyim ama kararsızım. Genişletmek için tıkla... Ben 10 gibi gitmiştim fotoğraf çekimimiz vardı sonrasında yetişmiştim sanırım 3 saat falan sürmüştü.
mercanhnm Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2017 273 81 98 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #7 sa temmuzekim .!.: Ben 10 gibi gitmiştim fotoğraf çekimimiz vardı sonrasında yetişmiştim sanırım 3 saat falan sürmüştü. Genişletmek için tıkla... saç modelinizi nasıl yapmışlardı ? bozuldu mu hiç saç ve makyaj akşama kadar
sa temmuzekim .!.: Ben 10 gibi gitmiştim fotoğraf çekimimiz vardı sonrasında yetişmiştim sanırım 3 saat falan sürmüştü. Genişletmek için tıkla... saç modelinizi nasıl yapmışlardı ? bozuldu mu hiç saç ve makyaj akşama kadar
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.662 1 4.880 123 30 15 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #8 mercanhnm .!.: sa saç modelinizi nasıl yapmışlardı ? bozuldu mu hiç saç ve makyaj akşama kadar Genişletmek için tıkla... Kır düğünü olduğu için ben salaş örgü yaptırmıştım bozulmadı haliyle. Makyajda hiç akmadı sabah yaptırmıştım fotoğraf çekimine git gel akşam düğün hala kalıp gibiydi
mercanhnm .!.: sa saç modelinizi nasıl yapmışlardı ? bozuldu mu hiç saç ve makyaj akşama kadar Genişletmek için tıkla... Kır düğünü olduğu için ben salaş örgü yaptırmıştım bozulmadı haliyle. Makyajda hiç akmadı sabah yaptırmıştım fotoğraf çekimine git gel akşam düğün hala kalıp gibiydi
gamzeligunler Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 282 353 33 26 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Rockeropt #9 Rockeropt .!.: Kızlar hello İzmir'de sizin ve yakınlarınızın nişan/nikah/düğün için gidip de memnun kaldığı yerler var mı? Saç-makyaj için neresini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Gaye Kuaför, ben de nişanımda gitmiştim çok güzel bir yer
Rockeropt .!.: Kızlar hello İzmir'de sizin ve yakınlarınızın nişan/nikah/düğün için gidip de memnun kaldığı yerler var mı? Saç-makyaj için neresini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Gaye Kuaför, ben de nişanımda gitmiştim çok güzel bir yer