• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirde evde yapabileceğim fason işler arıyorum

ozgegulnar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
10
0
36
İzmir
selam izmirde evde yapabileceğim fason işler arıyorum.boncuk işi,dantel,yapıştırma,yaprak sarma,mantı kapama hiç farketmez ilgilenirseniz sevinirimmm arkadaşlar

evlenip hamile kaldıktan sonra mecburi ev hanımı olunca bende evde yapabileceğim bir iş arıyordum...çok araştırdım..ve nihayet buldum..sizlerede tavsiye ederim arkadaşlar...interneti olan herkes Türkiyemin heryerinden gece, gündüz, evden, işten de çalışmalarınızı sürdürebileceğiniz, ister memur olun ister işçi, ister ev hanımı olun ister dişçi :) yeterki internet kullanmayı bilin ve günde bir kaç saatinizi ayırın..ben öyle yapıyorum..internette geçirdiğiniz boş zamanları nakite çevirmeyi kim istemez? kocamada para para diye minnet etmiyorum..evde otururken...helede bebişimin yolunu beklerken ekonomik özgürlüğe sahip olmak harika.. vakit nakittir kızlar :)...hayırlı bol kazançlar... çağlar network | tr.tc

Back