• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde ev işlerine yardimciyim

Merhaba,
Bana başlangıçta her hafta yarım gün gelecek, işini iyi yapan, rasgele yapıp çıkmayan, detaylara önem veren biri lazım. Çok fazla yardımcı değiştirdim, artık gerçekten sıkıldım. İşini ciddiye alan profesyonel bir yardımcı istiyorum. Örneğin her hafta çarşamba günleri öğlen 12 gibi gelip 4buçuk çıkabilir. (gün konusunu konuşup ayarlayabiliriz, illaki çarşamba olması gerekmiyor.)
Birkaç ay sonra, hamileliimin ilerleyen dönemlerinde haftada 2 veya 3 gün sadece öğleden sonra olacak şekilde almayı düşünüyorum. Şuan için haftada 1 gün istiyorum. Fiyat konusunda çok uçuk rakamlar veremem. ama aşağı yukarı piyasadan haberdarım. İlgileniyorsanız görüşelim. Onur mahallesindeyim.

Not: Evde 2 kişiyiz. Çocuk henüz yok. Düzenli gelindiğinde evimiz kirlenmiyor ama yine de çok detaycıyımdır. Eşim evden işlerini yürütüyor. Ama evdeki varlığı yok gibidir. Bilgisayar başından hiç kalkmaz. Şuanki yardımcım kapalı bir hanım ve bizden çok memnun, keşke herkes sizin gibi olsa diyor. Ama ben kendisinden yoruldum peşinden koşmaktan, iş öğretmekten. Daha ciddi, işini iyi yapan, sorumluluk alabilecek birini arıyorum.
Not2: Evde bir de kedim var. Kedi fobiniz veya alerjiniz olmaması lazım.

Selamlar

Back