- 12 Temmuz 2006
- 367
- 10
-
- Konu Sahibi kelebek1978
merhaba bende epilepsi hastasıyım.İzmirde bir doktorum PRF. DR. Burhanettin Uludag ismini verdi.Ben 1-2 hafta sonra randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.İyi bir doktor oldugunu söylediler.Tecrübe ettikten sonra seni bilgilendiririm.İsmini internettede araştırabilirsin.[/QUOTE
teşekkürler canım inşallah hastalığına şifa olur.bende internetten bakacağım şimdi.benide bilgilendirirsen sevinirim.allah tüm hastaların senin ve oğlumun şifasını versin inşallah.ilgin içinde teşekkürler.
Forumda fark ettim sorunlar anlatılıyor biyerde tıkanıyor sonuç yok nasıl bir yardımlaşma anlamadım.
Evet bu konuda haklısın, tabi kusurlu olanlardan biride benimklava: bahsettiğim doktora iki defa gittim ilkinde çok ilgiliydi, 2. sinde aynı alakayı göremedim -gerçi bu onun kötü doktor olduğunu göstermez ama insan sorularına ve sorunlarına özen gösterilmesini istiyor.İlaç değişikliği yapılacaktı, yaptıda bakalım 1 defa daha gideceğim memnun kalmazsam başka doktor arayışına girerim.Bu arada ben tıp fakültelerinin doktorlarına gitmeyi tercih ediyorum.Hepinize geçmiş olsun.
oncelikle gecmis olsun.canim barış buyuklere bakiyor.bence ankaraya gitme sansin varsa güzide duran yada meral topcu hanim var hacettepede ona git mutlaka.izmirde bulamadim.baris bey ankaraya gittiimde onlari onerdi.klavyede sorun var canim. insallah yardimci olabilmisimdirserapsenem geçmiş olsun,inşallah geçmiş bitmiştir
anlayamadım şimdi,barış baklanamı gidiyorsunuz
ben izmirde yaşamıyorum ama kendi annem babam izmirde yani izmirden gelin geldim
kızımı ege ye yada dokuz eylüle götürmek istiyorum
barış beye gitmek için yada egede burhanettin beye gitmem için ne yapmam gerekiyor
önce özel muayenehanelerinemi gitmem gerek,hastaneyemi direk gitmeliyim?