Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları İzmir'de epilepsi üzerine uzmanlaşmış nöroloji doktorları

kelebek1978

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
367
10
arkadaşlar benim oğlum epilepsi hastası.doktorumuz maalesef şehirden ayrıldı.benimacil branşında çok iyi bir doktor isimlerine ihtiyacım var.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.:çok üzgünüm:

merhaba bende epilepsi hastasıyım.İzmirde bir doktorum PRF. DR. Burhanettin Uludag ismini verdi.Ben 1-2 hafta sonra randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.İyi bir doktor oldugunu söylediler.Tecrübe ettikten sonra seni bilgilendiririm.İsmini internettede araştırabilirsin.

merhaba bende epilepsi hastasıyım.İzmirde bir doktorum PRF. DR. Burhanettin Uludag ismini verdi.Ben 1-2 hafta sonra randevu alıp gitmeyi düşünüyorum.İyi bir doktor oldugunu söylediler.Tecrübe ettikten sonra seni bilgilendiririm.İsmini internettede araştırabilirsin.[/QUOTE

teşekkürler canım inşallah hastalığına şifa olur.bende internetten bakacağım şimdi.benide bilgilendirirsen sevinirim.allah tüm hastaların senin ve oğlumun şifasını versin inşallah.ilgin içinde teşekkürler.

burhanettin beyin özel muayanesi yok galiba varsa numarasını verirmisin.araştırmama göre ilgi alanında epilepsi var.inşallah memnun kalırız.

serap senem arkadaşım.öncelikle çok geçmiş oldun.ALLAH yardımcınız olsun.bebeğinizde bunu nasıl farkettiniz nasıl belirtiler vardı.yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Forumda fark ettim sorunlar anlatılıyor biyerde tıkanıyor sonuç yok nasıl bir yardımlaşma anlamadım.

Forumda fark ettim sorunlar anlatılıyor biyerde tıkanıyor sonuç yok nasıl bir yardımlaşma anlamadım.

Evet bu konuda haklısın, tabi kusurlu olanlardan biride benim:eek:klava: bahsettiğim doktora iki defa gittim ilkinde çok ilgiliydi, 2. sinde aynı alakayı göremedim -gerçi bu onun kötü doktor olduğunu göstermez ama insan sorularına ve sorunlarına özen gösterilmesini istiyor.ılaç değişikliği yapılacaktı, yaptıda bakalım 1 defa daha gideceğim memnun kalmazsam başka doktor arayışına girerim.Bu arada ben tıp fakültelerinin doktorlarına gitmeyi tercih ediyorum.Hepinize geçmiş olsun.

Evet bu konuda haklısın, tabi kusurlu olanlardan biride benim:eek:klava: bahsettiğim doktora iki defa gittim ilkinde çok ilgiliydi, 2. sinde aynı alakayı göremedim -gerçi bu onun kötü doktor olduğunu göstermez ama insan sorularına ve sorunlarına özen gösterilmesini istiyor.İlaç değişikliği yapılacaktı, yaptıda bakalım 1 defa daha gideceğim memnun kalmazsam başka doktor arayışına girerim.Bu arada ben tıp fakültelerinin doktorlarına gitmeyi tercih ediyorum.Hepinize geçmiş olsun.

Araştırmalarım sonucunda karşıma dokuz eylülde Barış Baklan çıktı.Kendisi epilepsiye bakıyor.Tek ilgi alanım dedi.Oğluma orda 24 saatlik uyku eegsi çekildi ve çok şükür ergenliğe girince geçen epilepsi olduğu kesinleşti.yani rolandik epilepsi.martta tekrar gideceğim iki ilaç kullanıyor oğlum nöbetlerini durduramayanı kesecek.Barış bey ve yeşilyurt devlet hastanesinde görevli mustafa başoğlunu ben öneriyorum artık.İkiside kendilerini geliştirmiş insanlar.Erguvan sana özellikle tavsiye ederim arkadaşım sağlıcakla kalalım inşallah.

Tavsiyen için teşekkür ederim.Önerin dogrultusunda Barış beye gitmeyi düşünüyorum. Bende çocuk düşünüyorum bu yüzden çok tedirginim ve iyi bir doktorda karar kılmam lazım.

Bencedecanım emin ol memnun kalcaksın.özel muayanesi yok para yatırıyosun önce randevu alman gerekli.inşallah memnun kalırsın.ordaki uyku merkezinede o bakıyor.inşallah şifa bulursunuz.

arkadaşlar 1 hafta önce çekilen eeg sonucunda anormal bulgu rastlanmadı yazıyor.şimdiye kadar uyanık uykuda 5 eeg mizde bozuktu bu iyileştiğini gösterir dimi?inşallah öyledir arkadaşlar darısıs tüm hasta kardeşlerimize.doktor ekimde çekilen uyku eeg sinden sonra ilaç azaltmaya gideriz dedi.inşallah nöbet olmaz

serapsenem geçmiş olsun,inşallah geçmiş bitmiştir
anlayamadım şimdi,barış baklanamı gidiyorsunuz
ben izmirde yaşamıyorum ama kendi annem babam izmirde yani izmirden gelin geldim
kızımı ege ye yada dokuz eylüle götürmek istiyorum
barış beye gitmek için yada egede burhanettin beye gitmem için ne yapmam gerekiyor
önce özel muayenehanelerinemi gitmem gerek,hastaneyemi direk gitmeliyim?

serapsenem geçmiş olsun,inşallah geçmiş bitmiştir
anlayamadım şimdi,barış baklanamı gidiyorsunuz
ben izmirde yaşamıyorum ama kendi annem babam izmirde yani izmirden gelin geldim
kızımı ege ye yada dokuz eylüle götürmek istiyorum
barış beye gitmek için yada egede burhanettin beye gitmem için ne yapmam gerekiyor
önce özel muayenehanelerinemi gitmem gerek,hastaneyemi direk gitmeliyim?
oncelikle gecmis olsun.canim barış buyuklere bakiyor.bence ankaraya gitme sansin varsa güzide duran yada meral topcu hanim var hacettepede ona git mutlaka.izmirde bulamadim.baris bey ankaraya gittiimde onlari onerdi.klavyede sorun var canim. insallah yardimci olabilmisimdir

Son düzenleme:
X