İzmir'de en iyi tüp bebek doktoru önerisi?

Bende funda hanıma gidiyorum transfer hazırlığındayım ve memnunum kendisinden. Sizin yakınınız pozitif almış mı acaba
Siz de hemen sonuç alırsınız inşallah 🤲 ben de ekole irfan beye gidiyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum henüz sonuç belli değil bekleme asamasindayim.Sadece polikistik çıktı onun dışında hiç bı sorun ve görünmüyor ben o yüzden bikac ay daha beklemek istiyorum

İnsallah cok tesekkür ederim🥰 normalde 3. Ama funda hanımda ilk olacak insallah olumlu sonuç alırımm. Aslında evet iğneler baya pahalı tuttu ama gerçekten olgun cıkan tüm yumurtalar embriyo olup donduruldu, ben memnunum kendisinden. Ücret olarak tedavi dısarıyla hemen hemen aynı ama ilaclar baya tutuyor

Şimdiki fiyatını bilmiyorum. Onun çocuk 4 yaşında, tedavi aşamasında bir iğneye bile 8bin verdikleri zaman olmuş o yüzden ben hiç gitmedim.
Ben geçen sene yaptırdım ilk iğneye 3 günlük doza 9 bin vermiştim sonraki 3 iğneye 8bin vermiş sonraki 7bin en son ki doza 6 bin vermiştim toplam sadece iğnelere 30 bin vermiştim ama malesef olmadı doktorumdan memnunum ama baya pahalı oldu 2.tüp bebek 300bini bulur dediği için başka yerleri araştırıyorum 🥺

Siz de hemen sonuç alırsınız inşallah 🤲 ben de ekole irfan beye gidiyorum bu ay çatlatma iğnesi oldum henüz sonuç belli değil bekleme asamasindayim.Sadece polikistik çıktı onun dışında hiç bı sorun ve görünmüyor ben o yüzden bikac ay daha beklemek istiyorum
Bendede sadece polikistlik over var başka hiç sorunumuz yok 7 senelik evliyim geçen seneye kadar çatlatma klomen femar aşılama denedim olmadı en son tüp bebek dedik oda olmadı 2.si nasipse tekrar başlıcaz 🙏 inşallah hayırlı haberini verirsin kuzum 🙏 ne zaman sonucu öğrenceksin 🙈🤗

İnsallah cok tesekkür ederim🥰 normalde 3. Ama funda hanımda ilk olacak insallah olumlu sonuç alırımm. Aslında evet iğneler baya pahalı tuttu ama gerçekten olgun cıkan tüm yumurtalar embriyo olup donduruldu, ben memnunum kendisinden. Ücret olarak tedavi dısarıyla hemen hemen aynı ama ilaclar baya tutuyor
İnşallah güzel haberler alırsın 🤗🙈 bişi sorabilirmiyim senin sürecin nasıl geçti? Kaç yumurta toplandı kaç yumurtan embriyo oldu? Ve kaçıncı gün yumurtaları donduruldu?

İnşallah güzel haberler alırsın 🤗🙈 bişi sorabilirmiyim senin sürecin nasıl geçti? Kaç yumurta toplandı kaç yumurtan embriyo oldu? Ve kaçıncı gün yumurtaları donduruldu?
Çok teşekkür ederim amiin insallaah 🥰 bende çikolata kisti var 2 tane, 11 yumurta toplandı ancak 5i olgun cıktı, 5i de embriyo olarak donduruldu. 1 tanesi 3. Gün 2 tanesi 5. Gün ve 2 tanesi 6. Gün. Doktorum embriyoların cok iyi olduğunu söyledi, transfer hazırlığındayım 😍

Merhaba kızlar ben 2. Tüp bebek yaptırıcam ve doktor arayışındayım izmir de yaptıran ve en iyi tüp bebek doktor önerisi alabilirmiyim?
Eser Çolak'a gidebilirsin Medical Park ta. Ben çok memnunum. En azından bir araştır bir ön görüşmeye git pişman olmazsın. Ekibi de kendisi de çok başarılı özellikle laboratuvar ekibi çok iyi.

Çok teşekkür ederim amiin insallaah 🥰 bende çikolata kisti var 2 tane, 11 yumurta toplandı ancak 5i olgun cıktı, 5i de embriyo olarak donduruldu. 1 tanesi 3. Gün 2 tanesi 5. Gün ve 2 tanesi 6. Gün. Doktorum embriyoların cok iyi olduğunu söyledi, transfer hazırlığındayım 😍
Maşallah 🙏 allahın izniyle güzel haberlerini alırsın kuzum 🙏🤗 sürecin ne kadar sürdü

Eser Çolak'a gidebilirsin Medical Park ta. Ben çok memnunum. En azından bir araştır bir ön görüşmeye git pişman olmazsın. Ekibi de kendisi de çok başarılı özellikle laboratuvar ekibi çok iyi.
Çok teşekkür ederim :) şuan sürecin içindemisin? Bide fiyatını sorsam?

X