• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan İzmirde en güzel nişan tepsisi???

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
Selamlar herkese, yaklaşık 1 aya kdr nişanım var ve anlayacağınız gibi herşeyi artk yavaş yavaş belirlemek istiyorum... İzmirde oturan arkadaşlar en güzel nişan tepsilerini nerede bulabilirim acaba fikirleriniz varmı? görümcem sözünde tepsisini internetten sipariş etmişti çok şık birşeydi ama netten sipariş etsem nasıl olur sizce? kararsız kaldım bildiğin :31: yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleme:
fikri olan yokmu hiç? izmirden yokmu kimse ? :31:

kemeraltında var o tarz güzel şeyler, bir bakın isterseniz..

evet kemeraltı aklımda zaten de hani en güzel şeyler nerededir daha önce alan birileri olduysa falan danışıym dedm bi teşekkür ederim :)

evet kemeraltı aklımda zaten de hani en güzel şeyler nerededir daha önce alan birileri olduysa falan danışıym dedm bi teşekkür ederim :)

ben kendim yapmıştım, tepsi değil de yastık.. ve bu işi o kadar sevdim ki, yapıp satmaya karar verdim.. hatta şimdi konu açıyorum, birazdan bakabilirsin..

rica ederim :)
ben de arkadaş gibi kendim yastık yapmıştım annemle birlikte, kalp şeklinde pembe beyaz tüllerle..

ne kadar güzel kendi ellerinizle yapmışsınız eminim çok güzel olmuşlardır ama ben de o yetenek yok işte... sadece müzikten vermş Allah yeteneği bana ((: hiç el becerim yoktur dikişdi el işiydi flan hiç anlamam ama yapmak çok isterdim.. :31: satmak çok iyi fikir bu arada eminim meraklısı çok olur. Ama ben hiç anlamadığm için mecbur hazır ve şık bişeyler düşünücem umarım istediğim gibi bulurum :/

Son düzenleme:
Back
X