- Konu Sahibi balbocegi35
-
ben özel bi hastanede ütüleme epilasyon yaptırıyorum hiçte öyle ucuz değil
diod soprano
ama hiç memnun değilim
hadi ya :26: bende bi cesaretleniyorum ama piyasayı sahte cihazlarla dolandıran çok işte karar veremiyorum :18:
Bende bu merkezle dün görüstüm fiyat çok düşük olunca tereddütte kaldm son halinizleYaklaşık 2 sene öncesinhalinir polikilinikte alexandrite lazere başladım.yok böyle bir acı.üstelik çok pahaliydi.yarım bacak + özel bölge +k.altına yaklaşık seans başına 600 lira veryordum.bir sonuç alsam helal olsun derdim.randevum olduğuna rağmen gidipte saatlerce beklyordum.yaklaşık 6 seans gittim hiç bir sonuç almadım bazi bölgelerde çoğalma bile oldu.itiraz edince yapacak bişey yok dediler.bir süreliğine lazer epilasyon duyunca tuylerim diken diken oluyordu.korkuyordum.çektiğim acıları hatırlatıyordu bana.uzerinden bikaç ay geçti lazer yaptırdığım bölgelerde daha çok kıllanma oldu.güzel ve uygun bir yer arayışına geçtim.çok araştırmalarım sonucunda Elegant Güzelliği buldum.Cihazlar konusunda baya bir bilgi sahibi olduğum için ütüleme sistemi kullandıkları için bu firmayla y.bacak-özel bölge ve k.altı bölgeleri için anlaşma yaptım hemde önceden verdığım paranın 4 de biri kadar ödedim üstelik 7 seans.ilk 3 seansımın bitişinde çok memnunum.kullandıkları cihaz orginal alma lazerın cihazı ve çok etkili ve acı yok diyecek kadar az.randevuma gittiğim zaman çok ilgilenyorlar ve hiç bekletmeden alyorlar.doğum günüme ücretsiz cilt bakımı bile verdiler.epilasyon düşünen arkadaşlara kesinlikle araştırmadan bu işe bulaşmasınlar diyorum.bilmem doktor varmıs dermatolog varmış.6 seans gittim doktoru bikere bile görmedim.zaten işlemi yapanda estetisiyendi.burdada etetisiyen yapyor hemde dahada dikkatlı ve titiz çalışyorlar.seansım regle dönemime denk gedi bikeresine.dönemden bir hafta önce bir hafta sonrasıda hiçbir şekilde işlem almyorlar.ama önceki gittiğim yerde regle dönemimde bile işlem yaptığım oldu sadece özel bölgeye yapmadılar.bunun yalnış bir uygulama olduğunu soylediler.hiyjenlık konusunda çok iyi.işlemlerden önce başlığı benim gözumun önunde alkol ile silyorlar.her taraf tertemiz ve hiyjenik.herkese tavsiye ederim.ilk 3 seansımda çok iyi sonuç aldım çıkanlarda eskisine nazaran baya ince.her seanstan sonra biraz daha incelyor.çok mutluyum.teşekkürler elegant :)
Bilgi verirseniz sevinirimBende bu merkezle dün görüstüm fiyat çok düşük olunca tereddütte kaldm son halinizle
Yaklaşık 2 sene öncesine kadar bir polikilinikte alexandrite lazere başladım.yok böyle bir acı.üstelik çok pahaliydi.yarım bacak + özel bölge +k.altına yaklaşık seans başına 600 lira veryordum.bir sonuç alsam helal olsun derdim.randevum olduğuna rağmen gidipte saatlerce beklyordum.yaklaşık 6 seans gittim hiç bir sonuç almadım bazi bölgelerde çoğalma bile oldu.itiraz edince yapacak bişey yok dediler.bir süreliğine lazer epilasyon duyunca tuylerim diken diken oluyordu.korkuyordum.çektiğim acıları hatırlatıyordu bana.uzerinden bikaç ay geçti lazer yaptırdığım bölgelerde daha çok kıllanma oldu.güzel ve uygun bir yer arayışına geçtim.çok araştırmalarım sonucunda Elegant Güzelliği buldum.Cihazlar konusunda baya bir bilgi sahibi olduğum için ütüleme sistemi kullandıkları için bu firmayla y.bacak-özel bölge ve k.altı bölgeleri için anlaşma yaptım hemde önceden verdığım paranın 4 de biri kadar ödedim üstelik 7 seans.ilk 3 seansımın bitişinde çok memnunum.kullandıkları cihaz orginal alma lazerın cihazı ve çok etkili ve acı yok diyecek kadar az.randevuma gittiğim zaman çok ilgilenyorlar ve hiç bekletmeden alyorlar.doğum günüme ücretsiz cilt bakımı bile verdiler.epilasyon düşünen arkadaşlara kesinlikle araştırmadan bu işe bulaşmasınlar diyorum.bilmem doktor varmıs dermatolog varmış.6 seans gittim doktoru bikere bile görmedim.zaten işlemi yapanda estetisiyendi.burdada etetisiyen yapyor hemde dahada dikkatlı ve titiz çalışyorlar.seansım regle dönemime denk gedi bikeresine.dönemden bir hafta önce bir hafta sonrasıda hiçbir şekilde işlem almyorlar.ama önceki gittiğim yerde regle dönemimde bile işlem yaptığım oldu sadece özel bölgeye yapmadılar.bunun yalnış bir uygulama olduğunu soylediler.hiyjenlık konusunda çok iyi.işlemlerden önce başlığı benim gözumun önunde alkol ile silyorlar.her taraf tertemiz ve hiyjenik.herkese tavsiye ederim.ilk 3 seansımda çok iyi sonuç aldım çıkanlarda eskisine nazaran baya ince.her seanstan sonra biraz daha incelyor.çok mutluyum.teşekkürler elegant :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?