- 6 Mart 2024
- 10.029
- 8.621
- 163
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet var sanırım mavi renkti30lusu varsa daha uygun olabilir
Anladım sağolun yorumunuz içinben de folactive kullandım gebelik öncesi ama sonra doktorum pcos olduğum için pikassos kullanmamı istedi. folactive hamile kaldıktan sonra kullanıma uygun dedi. su anda da elenatal2 kullanıyorum 25.haftadan beri.
Anladım sağolunReçeteyle alınabilen folik asitlerin dozu uygun değil hamilelikte maalesef. Folbiol mesela. Daha uygun ama içinde 400 mcg folik asit içeren farklı bi marka sorabilirsiniz eczacınıza çok da fark etmiyor, ben Elenatal 1'le başladım sonra Folifor'a geçtim fiyatları hiç yok aklımda
Belki de olabilir bunu bana yazdı ama recetesiz de satılıyordur diye düşündüm bende o gün geçici bir doktora gitmiştim o yazmıştı geçen hafta da kendi doktoruma gittim sizin önermek istediğiniz var mı dedim resmini gösterdim bu ticari olan zaten dedi bizde dedi devletin olanını yazıyoruz falan dedi bunu kullanabilirsin ama sıkıntı yok demişti ben de çok takılmıyorum zaten ya faydası varsa yeter 1000 TL da dese alacaktık mecbur şimdi kese kanaması için ilaç verdi 400 civarı bir şey verdim ondan dört kutu yazmış ne yapalım mecbur alıyorum vallahi bunları sigorta falan karşılamıyor mu ben anlamadımBen de şuan bunu kullanıyorum. Doktorum önermişti ama reçete ile almadım diye hatırlıyorum. Evet fiyatını öğrenince bana da uygun gelmişti. İlk hamileliğimde Pregnom kullanıyordum, onun 30lusunu 475e alıyordum. Onu kullanabilir miyim diye sordum multivitamin önermiyorum demişti doktorum. Folactive'de de farklı vitaminler var gibi ondan pahalı olabilir.
Yani folik asiti reçete ile yazmıyorlar diye biliyorum. Folidoce de kullandım onu da ücretli almıştım.Devletin karşıladığı da vardır belki ama 3 marka kullandım ve ücretliydi.Belki de olabilir bunu bana yazdı ama recetesiz de satılıyordur diye düşündüm bende o gün geçici bir doktora gitmiştim o yazmıştı geçen hafta da kendi doktoruma gittim sizin önermek istediğiniz var mı dedim resmini gösterdim bu ticari olan zaten dedi bizde dedi devletin olanını yazıyoruz falan dedi bunu kullanabilirsin ama sıkıntı yok demişti ben de çok takılmıyorum zaten ya faydası varsa yeter 1000 TL da dese alacaktık mecbur şimdi kese kanaması için ilaç verdi 400 civarı bir şey verdim ondan dört kutu yazmış ne yapalım mecbur alıyorum vallahi bunları sigorta falan karşılamıyor mu ben anlamadım
Ben gebyfoll kullandım 90li 1000 TL falandi sanırım.. devletin verdiğini kullanmayın diyorlar folat miktarı biraz fazlaymış, fazlası da iyi değilmiş. FolikUs kullanmıştım daha öncede ikiside doktor önerisiydiKızlar doktor bana bi tane söyledi folactive adı ama fiyatı çok pahalı geldi ya eczaneye sordum 750₺ dedi sizce almalı mıyım ne yapacağımı bilemedim reçeteli yazdırabileceğim yok mu acaba önerebileceğiniz ?
TeşekkürlerBen gebyfoll kullandım 90li 1000 TL falandi sanırım.. devletin verdiğini kullanmayın diyorlar folat miktarı biraz fazlaymış, fazlası da iyi değilmiş. FolikUs kullanmıştım daha öncede ikiside doktor önerisiydi