• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmir'de elegant epilasyona giden var mı ? ütüleme ile tüyler yok olur mu ?

balbocegi35

Ayı balı bol bulunca orasına burasına sürermiş :)
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
12.321
8.577
448
hukuk
İzmir Alsancak'ta elegant epilasyon diye bi yer var fiyatları da çok uygun geldi ama sadece ütüleme yapıyorlarmış ?
Ütüleme ile çözüm alan veya eleganta giden var mı ?

Yardımmm istiyorummmmmmmmmmm? yada başka yere gidip iyi sonuç alan var mı ?önerilerinizi bekliyorum

ben özel bi hastanede ütüleme epilasyon yaptırıyorum hiçte öyle ucuz değil
diod soprano
ama hiç memnun değilim:(

ben özel bi hastanede ütüleme epilasyon yaptırıyorum hiçte öyle ucuz değil
diod soprano
ama hiç memnun değilim:(

hadi ya :26: bende bi cesaretleniyorum ama piyasayı sahte cihazlarla dolandıran çok işte karar veremiyorum :18:

Yaklaşık 2 sene öncesine kadar bir polikilinikte alexandrite lazere başladım.yok böyle bir acı.üstelik çok pahaliydi.yarım bacak + özel bölge +k.altına yaklaşık seans başına 600 lira veryordum.bir sonuç alsam helal olsun derdim.randevum olduğuna rağmen gidipte saatlerce beklyordum.yaklaşık 6 seans gittim hiç bir sonuç almadım bazi bölgelerde çoğalma bile oldu.itiraz edince yapacak bişey yok dediler.bir süreliğine lazer epilasyon duyunca tuylerim diken diken oluyordu.korkuyordum.çektiğim acıları hatırlatıyordu bana.uzerinden bikaç ay geçti lazer yaptırdığım bölgelerde daha çok kıllanma oldu.güzel ve uygun bir yer arayışına geçtim.çok araştırmalarım sonucunda Elegant Güzelliği buldum.Cihazlar konusunda baya bir bilgi sahibi olduğum için ütüleme sistemi kullandıkları için bu firmayla y.bacak-özel bölge ve k.altı bölgeleri için anlaşma yaptım hemde önceden verdığım paranın 4 de biri kadar ödedim üstelik 7 seans.ilk 3 seansımın bitişinde çok memnunum.kullandıkları cihaz orginal alma lazerın cihazı ve çok etkili ve acı yok diyecek kadar az.randevuma gittiğim zaman çok ilgilenyorlar ve hiç bekletmeden alyorlar.doğum günüme ücretsiz cilt bakımı bile verdiler.epilasyon düşünen arkadaşlara kesinlikle araştırmadan bu işe bulaşmasınlar diyorum.bilmem doktor varmıs dermatolog varmış.6 seans gittim doktoru bikere bile görmedim.zaten işlemi yapanda estetisiyendi.burdada etetisiyen yapyor hemde dahada dikkatlı ve titiz çalışyorlar.seansım regle dönemime denk gedi bikeresine.dönemden bir hafta önce bir hafta sonrasıda hiçbir şekilde işlem almyorlar.ama önceki gittiğim yerde regle dönemimde bile işlem yaptığım oldu sadece özel bölgeye yapmadılar.bunun yalnış bir uygulama olduğunu soylediler.hiyjenlık konusunda çok iyi.işlemlerden önce başlığı benim gözumun önunde alkol ile silyorlar.her taraf tertemiz ve hiyjenik.herkese tavsiye ederim.ilk 3 seansımda çok iyi sonuç aldım çıkanlarda eskisine nazaran baya ince.her seanstan sonra biraz daha incelyor.çok mutluyum.teşekkürler elegant :)

Yaklaşık 2 sene öncesinhalinir polikilinikte alexandrite lazere başladım.yok böyle bir acı.üstelik çok pahaliydi.yarım bacak + özel bölge +k.altına yaklaşık seans başına 600 lira veryordum.bir sonuç alsam helal olsun derdim.randevum olduğuna rağmen gidipte saatlerce beklyordum.yaklaşık 6 seans gittim hiç bir sonuç almadım bazi bölgelerde çoğalma bile oldu.itiraz edince yapacak bişey yok dediler.bir süreliğine lazer epilasyon duyunca tuylerim diken diken oluyordu.korkuyordum.çektiğim acıları hatırlatıyordu bana.uzerinden bikaç ay geçti lazer yaptırdığım bölgelerde daha çok kıllanma oldu.güzel ve uygun bir yer arayışına geçtim.çok araştırmalarım sonucunda Elegant Güzelliği buldum.Cihazlar konusunda baya bir bilgi sahibi olduğum için ütüleme sistemi kullandıkları için bu firmayla y.bacak-özel bölge ve k.altı bölgeleri için anlaşma yaptım hemde önceden verdığım paranın 4 de biri kadar ödedim üstelik 7 seans.ilk 3 seansımın bitişinde çok memnunum.kullandıkları cihaz orginal alma lazerın cihazı ve çok etkili ve acı yok diyecek kadar az.randevuma gittiğim zaman çok ilgilenyorlar ve hiç bekletmeden alyorlar.doğum günüme ücretsiz cilt bakımı bile verdiler.epilasyon düşünen arkadaşlara kesinlikle araştırmadan bu işe bulaşmasınlar diyorum.bilmem doktor varmıs dermatolog varmış.6 seans gittim doktoru bikere bile görmedim.zaten işlemi yapanda estetisiyendi.burdada etetisiyen yapyor hemde dahada dikkatlı ve titiz çalışyorlar.seansım regle dönemime denk gedi bikeresine.dönemden bir hafta önce bir hafta sonrasıda hiçbir şekilde işlem almyorlar.ama önceki gittiğim yerde regle dönemimde bile işlem yaptığım oldu sadece özel bölgeye yapmadılar.bunun yalnış bir uygulama olduğunu soylediler.hiyjenlık konusunda çok iyi.işlemlerden önce başlığı benim gözumun önunde alkol ile silyorlar.her taraf tertemiz ve hiyjenik.herkese tavsiye ederim.ilk 3 seansımda çok iyi sonuç aldım çıkanlarda eskisine nazaran baya ince.her seanstan sonra biraz daha incelyor.çok mutluyum.teşekkürler elegant :)
Bende bu merkezle dün görüstüm fiyat çok düşük olunca tereddütte kaldm son halinizle

Yaklaşık 2 sene öncesine kadar bir polikilinikte alexandrite lazere başladım.yok böyle bir acı.üstelik çok pahaliydi.yarım bacak + özel bölge +k.altına yaklaşık seans başına 600 lira veryordum.bir sonuç alsam helal olsun derdim.randevum olduğuna rağmen gidipte saatlerce beklyordum.yaklaşık 6 seans gittim hiç bir sonuç almadım bazi bölgelerde çoğalma bile oldu.itiraz edince yapacak bişey yok dediler.bir süreliğine lazer epilasyon duyunca tuylerim diken diken oluyordu.korkuyordum.çektiğim acıları hatırlatıyordu bana.uzerinden bikaç ay geçti lazer yaptırdığım bölgelerde daha çok kıllanma oldu.güzel ve uygun bir yer arayışına geçtim.çok araştırmalarım sonucunda Elegant Güzelliği buldum.Cihazlar konusunda baya bir bilgi sahibi olduğum için ütüleme sistemi kullandıkları için bu firmayla y.bacak-özel bölge ve k.altı bölgeleri için anlaşma yaptım hemde önceden verdığım paranın 4 de biri kadar ödedim üstelik 7 seans.ilk 3 seansımın bitişinde çok memnunum.kullandıkları cihaz orginal alma lazerın cihazı ve çok etkili ve acı yok diyecek kadar az.randevuma gittiğim zaman çok ilgilenyorlar ve hiç bekletmeden alyorlar.doğum günüme ücretsiz cilt bakımı bile verdiler.epilasyon düşünen arkadaşlara kesinlikle araştırmadan bu işe bulaşmasınlar diyorum.bilmem doktor varmıs dermatolog varmış.6 seans gittim doktoru bikere bile görmedim.zaten işlemi yapanda estetisiyendi.burdada etetisiyen yapyor hemde dahada dikkatlı ve titiz çalışyorlar.seansım regle dönemime denk gedi bikeresine.dönemden bir hafta önce bir hafta sonrasıda hiçbir şekilde işlem almyorlar.ama önceki gittiğim yerde regle dönemimde bile işlem yaptığım oldu sadece özel bölgeye yapmadılar.bunun yalnış bir uygulama olduğunu soylediler.hiyjenlık konusunda çok iyi.işlemlerden önce başlığı benim gözumun önunde alkol ile silyorlar.her taraf tertemiz ve hiyjenik.herkese tavsiye ederim.ilk 3 seansımda çok iyi sonuç aldım çıkanlarda eskisine nazaran baya ince.her seanstan sonra biraz daha incelyor.çok mutluyum.teşekkürler elegant :)

Reklamm kokuyorr :KK49:

bi poliklinikten memnun olmayan güzellik salonundan mı memnun olur bence sen direk elegant neresiyse orasının reklamını yapıyosun hiç inandırıcı değilsin :KK54:

Herkese Merhaba,
Çok uzun zamandır Elegant güzellik merkezi hakkında yazmak için bekliyorum. Ben 2014 temmuz gibi başvurdum merkeze. İzmir'de oturmuyorum ama her ay düzenli ailemi ziyaret için gittiğimden ve bulunduğum yerde ütüleme epilasyon olmadığı için internetten bir hışımla buldum, görüştüm ve seanslara başladım. Ben tüm vücut için başlamıştım ve bazı bölgeler an itibari ile bitti. Sonuç olarak;
1. Sanırım bana denk geldi, görüşmeyi yaptığım sorumlu ve epilasyonuma giren arkadaş kısa süre sonra işi bıraktı. E çok hoş olmuyor tabi ama yeni arkadaşların yaklaşımı ve ilgisi son derece iyi. Sıkıntınızı dinliyor ve çözüm için uğraşıyorlar.
2. Kullandıkları cihazın orijinal olduğunu belirttiler (hoş hayatında ilk kez epilasyon yaptıran bana ne söyleseler inanırdım zaten) emin olmamakla beraber cihazın orjinalliğine inandım bende.
3. Bölge olarak ;
*Tüm kol seans bitti mesela, memnun kaldın mı derseniz beklediğim gibi olmadı. Aslına bakarsanız %30-40 gibi azalma var ancak kalan tüyler artık tüy değil, kalınlaştı daha belirgin oldu. Yani tüm kol benim için başarısız.
*Koltuk altı (umarım bir seans daha vardır), %90-95 yok oldu, kalanlar incecik tüy şeklinde. Yıllarca jilet kullanan biri olarak ben koltuk altının bu halinden çok memnunum.
* Göbek seansı sonuç yok diyebilirim. Tenimin beyaz kılların siyah oluşundan heveslenip onuda aradan çıkarayım demiştim, ama olmadı.
* Tüm bacak son seansı çarşamba günü gideceğim ve sanırım sonuçta bitmemiş olarak ayrılacağım. 6. seansı haziran ayında yaptırmıştım ve tüm arkadaşlarımın söylediği e artık 6 ay sonra gidersin son seansa olayı benim için bir hayal artık.
* Özel bölge hala 2 seans var sanırım ama şu anda bile hiç fena değil. Memnunum yani.
*Tüm yüz 2 veya 3 seans yaptırdım. Yüz daha çabuk çıkıyor yada hep göz önünde olduğu için bana öyle geldi. Diğer bölgeler 45-50 gün arayla olunca ben kendi isteğimle ara verdim, hepsi bitsin yüz için düzenli ayda bir gideceğim bu sebeple bir şey diyemem.

***Merkeze ilk başvurduğumda uygulamanın sonuçlarının kişiden kişiye değişebileceği ve tüm kıllar yok olsa bile yılda bir kez tekrar gerekeceği belirtilmişti, eee sürekli kendini yenileme için programlanmış hücrelerin kıl köklerine istisna uygulayacağını hiç düşünmemiştim zaten.
Sanırım benim için yılda veya 6 ayda bir tekrar bir hayal.
Umarım yazdıklarım bir fikir verir sizlere ve hepimiz kurtuluruz bu istenmeyen tüylerden.
Herkese kucak dolusu sevgiler.

Elegantı bilmem ama Balçova'da Levent Özlü Kuaförün hizasındaki AQUAMARINE güzellik merkezinin lazer epilasyonuna kesinlikle gitmeyin. Sadece regl günlerimde birkaç gün geç gittim. O da 1 kere. 2.300 liramı aldılar 8 seans yüz kol ve tüm vücut. Hiçbir faydasını görmedim. Hala kıllı kıllı 3 ay bu yazı geçirdim. Siz siz olun sakın kesinlikle JELLİ EPİLASYON yapan yerlere gitmeyin. Mutlaka klinik olsun ve deneme atışı yaptırın. Paramla rezil oldum. Merak edenler için söyleyeyim makineleri elips diye bir şeydi.

Elegantta ilk günden itibaren senli benli konuşmaları dışında problem yok. İlerleyen zamanları tahlil edip yazacağım.

Back