Herkese Merhaba,
Çok uzun zamandır Elegant güzellik merkezi hakkında yazmak için bekliyorum. Ben 2014 temmuz gibi başvurdum merkeze. İzmir'de oturmuyorum ama her ay düzenli ailemi ziyaret için gittiğimden ve bulunduğum yerde ütüleme epilasyon olmadığı için internetten bir hışımla buldum, görüştüm ve seanslara başladım. Ben tüm vücut için başlamıştım ve bazı bölgeler an itibari ile bitti. Sonuç olarak;
1. Sanırım bana denk geldi, görüşmeyi yaptığım sorumlu ve epilasyonuma giren arkadaş kısa süre sonra işi bıraktı. E çok hoş olmuyor tabi ama yeni arkadaşların yaklaşımı ve ilgisi son derece iyi. Sıkıntınızı dinliyor ve çözüm için uğraşıyorlar.
2. Kullandıkları cihazın orijinal olduğunu belirttiler (hoş hayatında ilk kez epilasyon yaptıran bana ne söyleseler inanırdım zaten) emin olmamakla beraber cihazın orjinalliğine inandım bende.
3. Bölge olarak ;
*Tüm kol seans bitti mesela, memnun kaldın mı derseniz beklediğim gibi olmadı. Aslına bakarsanız %30-40 gibi azalma var ancak kalan tüyler artık tüy değil, kalınlaştı daha belirgin oldu. Yani tüm kol benim için başarısız.
*Koltuk altı (umarım bir seans daha vardır), %90-95 yok oldu, kalanlar incecik tüy şeklinde. Yıllarca jilet kullanan biri olarak ben koltuk altının bu halinden çok memnunum.
* Göbek seansı sonuç yok diyebilirim. Tenimin beyaz kılların siyah oluşundan heveslenip onuda aradan çıkarayım demiştim, ama olmadı.
* Tüm bacak son seansı çarşamba günü gideceğim ve sanırım sonuçta bitmemiş olarak ayrılacağım. 6. seansı haziran ayında yaptırmıştım ve tüm arkadaşlarımın söylediği e artık 6 ay sonra gidersin son seansa olayı benim için bir hayal artık.
* Özel bölge hala 2 seans var sanırım ama şu anda bile hiç fena değil. Memnunum yani.
*Tüm yüz 2 veya 3 seans yaptırdım. Yüz daha çabuk çıkıyor yada hep göz önünde olduğu için bana öyle geldi. Diğer bölgeler 45-50 gün arayla olunca ben kendi isteğimle ara verdim, hepsi bitsin yüz için düzenli ayda bir gideceğim bu sebeple bir şey diyemem.
***Merkeze ilk başvurduğumda uygulamanın sonuçlarının kişiden kişiye değişebileceği ve tüm kıllar yok olsa bile yılda bir kez tekrar gerekeceği belirtilmişti, eee sürekli kendini yenileme için programlanmış hücrelerin kıl köklerine istisna uygulayacağını hiç düşünmemiştim zaten.
Sanırım benim için yılda veya 6 ayda bir tekrar bir hayal.
Umarım yazdıklarım bir fikir verir sizlere ve hepimiz kurtuluruz bu istenmeyen tüylerden.
Herkese kucak dolusu sevgiler.