İzmirde Ege üni. göğüs küçültme ameliyatı

İzmirde ege üni.de göğüs küçültme ameliyatı olan arkadaşlar var mı ? Hangi doktor ve para verdiyseniz ne kadar verdiyseniz yazarsınız sevinirim Şimdide cook teşekkür ederm

egede heyet raporu almada zorlanabılırsın..bozyakada arrkadasım oldu 2000 lıraya..egedede ufuk beyle gorusmustu heyet cıkamadıgı ıcın vazgectı..bozyakada heyet raporuyla oldu amelıyatını.

ben rapor aldım ama benden de 5.000 tl istiyorlar simdi. ilk 1.500 tl dediler bna en az 3 4 ay snraya gün verdiler temmuzn 20 ameliyat olucaktm 15 temmuzda asistanın biri aradı doktorunz yurtdşına ckıyo bütün ameliyatları iptal oldu sizinkide iptal dedi.26 temmuzda gelin doktorunzla görüüşün dediler gittim görüşmeye 5.000 istedi tekrar arıcak beni p.tesi salı ben veremem 5.000 sonucta öğrenciyim ve bu sene şehirdşında üni okucam dedim dğer doktorla konuşcakmş sizce 5.000 isterse yine ben dava acıyım mı? 18 taşındayım ve aralıktan beri bu işle uğraşıyrm rapor al gün al vs diye eğitimimi de etkiledi psikolojmimi de.

ben sana ozelden maılımı yazacagım msnden konusruz..maıl atar ve eklersın benı ama mahkeme olayına hıc gırme bence uzun iş.kendı doktorumu onerırım ama ogrencıyım ekonomık olsun dıyosun o zaman 2000 lıra bozyaka hastanessıne gıt..5000 lıra bencede cok fazla ve heyet aldıysan bu kadar para vermene gerekte yok..benım arkadasım yanlıs hatırlamıyosam 2 hafta ıcınde amelıyat oldu..bı dusun derım.

Evet ama benim bide söyle sorunum var bu sene gidiyorum yani 1 aya giderim heralde şehr dşına .İnş kendi doktorum arar da 1.500 der olmadı bu aarada ekledim sizi msnden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…