izmirde doğum yapanlar ve yapacaklar....

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
48
kızlar allah kısmet ederse inşallah, mart sonu gibi doğum yapcam. ama şimdiden doğum telaşı ve paniği başladı bende.. nerede ve nasıl doğum yapacağım konusunda müthiş kararsız ve endişeliyim. bu yüzden bana tecrübeli arkadaşlar gerek :):) aslında ben kuşadsındayım ama burda iyi bir yer olmadığı için izmire gideceğim. bana tavsiye edebileceğiniz hastaneler nelerdir kızlar yaa... bi de ssklıyım. anlaşmaları varmı? ve fiyATları nasıl?? Bilenler yardımmmmmmm :) help me help me :):)

kızlar yaaa hadi yardım edin.. yok mu hiç izmirli koca forumda :(

özel hastane istersen; Özel Sağlık ve Gazi hastanesi.
Devlet hastanesi istersen; Ege Üniversitesi olabilir.
Ama İzmirde bütün hastaneler iyidir.

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de hastane araştırıyorum, Buca Kadın Doğum hastanesi var, devlet hastanesi ve yeni bir hastane. Gördüğüm kadarıyla temiz, personelleri ilgili. Orada doğum yapanlardan herhangi bir şikayet duymadım, memnun kaldılar ordan. Diğer yandan Özel Çınarlı Hastanesi, çok duydum orayı, çok iyi bir hastaneymiş, ama ssk ile anlaşması yok sanırım, fiyatları da pahalı gelebilir. 2500 gibi bir rakam duymuştum.

merhabalar bende şubatta doğum yapıcam ödemişte oturuyorum epiduralli normal doğum istiyorum ve geçen ay şifa hastanesinde bir doktora gittim doğumu orda yapıcam işte çok temiz ve ilgili bir hastane bakalım hayırlısı ayrıca sigortam olduğu için epiduralli normal doğum 700 epiduralsiz ise 300 felanmış canım

Öncelikle hayırlı olsun. Ben de hastane araştırıyorum, Buca Kadın Doğum hastanesi var, devlet hastanesi ve yeni bir hastane. Gördüğüm kadarıyla temiz, personelleri ilgili. Orada doğum yapanlardan herhangi bir şikayet duymadım, memnun kaldılar ordan. Diğer yandan Özel Çınarlı Hastanesi, çok duydum orayı, çok iyi bir hastaneymiş, ama ssk ile anlaşması yok sanırım, fiyatları da pahalı gelebilir. 2500 gibi bir rakam duymuştum.

aslında dewlet hast güvenmiyrm pek.. hijyen açısından bazen sıkıntı olabiliyor.. ve çalışanlar genelde çok sert ve kaba olabiliyor.. bilemedim yaaa. çınarlıyı bende biliyorum. oranın fiyafını bi araştıracagım. uygun gelirse şifa yada çınarlı olabilir. aslında kent hast. içinde iyi diyorlar ama iyi bir arastırma gerekiyor canım

merhabalar bende şubatta doğum yapıcam ödemişte oturuyorum epiduralli normal doğum istiyorum ve geçen ay şifa hastanesinde bir doktora gittim doğumu orda yapıcam işte çok temiz ve ilgili bir hastane bakalım hayırlısı ayrıca sigortam olduğu için epiduralli normal doğum 700 epiduralsiz ise 300 felanmış canım

özlemcim bu arada bende sonradan ödemişliyim. eşim ödemişli çünkü:):) şifa konusunda bizde biraz arastırma yaptık. bazı doktr tanıdıklarımızda tavsiye etti ama, hijyenik olarak nasıl acaba ve yenidoğan ünitesi küvez vs varmı?? her ihtimali düşünmek lazım

aslında dewlet hast güvenmiyrm pek.. hijyen açısından bazen sıkıntı olabiliyor.. ve çalışanlar genelde çok sert ve kaba olabiliyor.. bilemedim yaaa. çınarlıyı bende biliyorum. oranın fiyafını bi araştıracagım. uygun gelirse şifa yada çınarlı olabilir. aslında kent hast. içinde iyi diyorlar ama iyi bir arastırma gerekiyor canım

merhabalar benim arkadaşım kocaman hastanesinde doğum yaptı kendi dr u yaptırdı doğumu çok da memnun kaldı şimdi yine hamile karataş hastanesinde yapıcak doğumu orasıda ii gibi..çınarlıyıda duydum ben smyrnada tüp bebek yaptırıcam ocak ayında çınarlı hastanesinde yapılıyomuş doğumlar orayla anlaşmaları varmış bende araştırdım güzel bi hastaneye benziyo.şifaya da kadın doğum olarak gitmedim ama diğer bölümlerden pek memnun kalmadım ilgilenmiyolar pek..

Back