B batarang Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2007 451 3 296 İzmir 18 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #1 kızlar nolur bilen varsa yardım etsin,bikaç tane kanallık dişim var ama duydum ki diş hastenelerinde kanal tedavisi yapılmıyomuş bununla ilgili farklı bişey bilen var mı? sgk anlaşmalı poliklinik vs de olur.yeter ki tamamı özel olmasın Son düzenleme: 18 Temmuz 2012
kızlar nolur bilen varsa yardım etsin,bikaç tane kanallık dişim var ama duydum ki diş hastenelerinde kanal tedavisi yapılmıyomuş bununla ilgili farklı bişey bilen var mı? sgk anlaşmalı poliklinik vs de olur.yeter ki tamamı özel olmasın
white_snow Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2012 181 0 26 Ankara 18 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #2 konak diş hastanesi yapıyor diye biliyorum
B batarang Guru Kayıtlı Üye 4 Nisan 2007 451 3 296 İzmir 18 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi batarang #3 white_snow .!.: konak diş hastanesi yapıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... bana da tüm hastaneler özele sevkediyor,sen parayı ödüyosun sgk dan daha sonra alıyorsun dediler.
white_snow .!.: konak diş hastanesi yapıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... bana da tüm hastaneler özele sevkediyor,sen parayı ödüyosun sgk dan daha sonra alıyorsun dediler.