İzmirde diş beyazlatma yaptırabileceğim yerler ?

alsancakta, dentorionu tavsiye edebilirim. özellikle dr can altuğ kayayı. ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşım var.

orayı cok duydum canım yaptıran arkadaşlarının dişleri nasıl şimdi .Bir de fiyatı hakkında bilgin var mı :44:

Evet ben de yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa çok iyi olur ...

Manisada bulamazsam bnde ızmırde yaptıracağım sanırım..

doktorum bana beyazlatma yapmadı. zararı çok dedi. diş minesine zarar veriyormuş.
benimde dişlerimde siyah lekeler oluştu diş tellerinden sonra.

Öndeki kesici dişlerimden, köpek dişlerime yakın olan iki tanesini kaplama yaptırmıştım. Çok küçüktüler ve yeni diş çıkaran gedikli çocuk gibi duruyordum gülünce. En sonunda yaptırmıştım ancak kaplama dişlerim tabiki önceki dişlerimle tıpatıp aynı renk olmadığından ve önceki dişlerimden daha büyük olduğundan köpek dişlerim daha da sarı duruyorlardı kaplamalarımın yanında. Evet, herkesin köpek dişleri normalde daha sarı olurmuş; ancak bu yeni renk farkı rahatsız etmişti beni. Bu yüzden, sadece köpek dişleri için beyazlatmayı sormuştum doktoruma. Ancak o işlemin dişlerime zarar vereceğini çünkü güçlü bir asit kullanıldığını açıklamıştı. Yaşım da genç olduğundan dişlerime şimdiden böyle bir zarar vermemenin daha uygun olacağını açıklamıştı. O sebeple ben de beyazlatmaktan vazgeçtim. Nitekim ilerleyen zamanlarda kaplama dişlerimin yüzeyi hafifçe çizilip, rengi de hafifçe normal dişlerimin rengine yaklaşınca renk farkı belirginliği de ortadan yavaş yavaş kalktı. Şimdi köpek dişlerimin sarılığı pek de göze batmıyor.
Doktorumun söylediğini size bu şekilde açıklamak istedim. Çünkü beyazlatayım derken dişlerimizden olmayalım. Aman aman

Kızlar ya crest whitestrips bantlarından almaya karar verdim .Hem daha ucuza denk geliyor.

Bakın değişime :26:

.............................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…