Izmirde devlet hastanesinde aşılama

İnşallah canım doktorum Esin kasap
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim. Ben Egeye gidiyorum şöyle bi şey söylediler tüp bebek için 17 bin ama doktor seçmek isterseniz 40-50 gibi bi fiyat verdiler şu aklıma takıldı doktor seçmezsem kim yapacak. Senin böyle bi durum oldu mu canım

İnşallah canım ilaçlar hariç 17 bin yazıyor benimde ilaçlarda 10 bin civarı tutuyormuş. Doktora göre fiyat değişmiyor hangi doktordan randevu alırsan o yapıyor zaten.

Oo ciddi misin ilaçlarda epey tutuyormuş ya. Demek orda sistem daha mı farklı artık anlamadım ki bende. Dualarım seninle canım benim güzel haberlerini bekliyorum

merhaba kızlar ben çiğli eğitim araştırmada 2.ci aşılamamı oldum 30 eylülde. Yalnız ben sperm testini biolab labaratuvarda verdim aşılama için yıkama falan orda hazırlandı yani, ordan aldım mavişehir biolabdan hemen hastaneye götürdüm ve aşılamam yapıldı. Hastane bu şekilde yapıyor. İzmir şehir hastaneside böylemi?
İzmir şehir hastanesinde

Yoksa direk hastanede mi yapılıyor sperm alım yıkama falan işlemi ?

Oo ciddi misin ilaçlarda epey tutuyormuş ya. Demek orda sistem daha mı farklı artık anlamadım ki bende. Dualarım seninle canım benim güzel haberlerini bekliyorum
Özelde daha pahalı olmuş tüp bebek hastane biraz daha uyguna geliyor tabi. Teşekkür ederim canım inşallah

İkinci aşılamayı oldum 30 eylülde çiğli hastanesi son bu sonra tüp bebeğe yönlendiriyoruz dedi. Şehir hastanesi 2nin üstüne bidaha denermi acaba?
Raporunuz var ise bende kabul ederler gibi. Orda da iki aşılama sonrası tüp bebeğe geöiriyorlar. Bi hastaneyi arayıp sorabilirsin tüp bebek bölümüne ordan yardımcı olabilirler

Raporunuz var ise bende kabul ederler gibi. Orda da iki aşılama sonrası tüp bebeğe geöiriyorlar. Bi hastaneyi arayıp sorabilirsin tüp bebek bölümüne ordan yardımcı olabilirler
Çok teşekkür ederim öyle yapıcam şu ikinci aşılamam sonuçlansın bakalım 14ünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…