Aşılama yaptırmadım ama yeni açılan şehir hastanesi var oraya gittiniz mi orda olma ihtimali var diye düşünüyorum baya büyük güzel hastaneydiKızlar selamlar izmirde yaşayip devlet hastanesinde aşılama yaptıran varmı varsa yazarmısınız
Oraları bilmiyorum maalesefOraya ulasim biraz zor bana 9 eylul balcovadami yaptirsam doye dusundum
Ben pazartesi günü şehir hastanesinde aşılama olacağım. Siz oldunuz mu aşılamaKizlar yokmu hiç yaptiran
Kızlar selamlar izmirde yaşayip devlet hastanesinde aşılama yaptıran varmı varsa yazarmısınız
Şehir hastanesinde yaptım ben dünKızlar selamlar izmirde yaşayip devlet hastanesinde aşılama yaptıran varmı varsa yazarmısınız
Merhaba aşılama tuttu mu ? Ücret ödediniz mıBen pazartesi günü şehir hastanesinde aşılama olacağım. Siz oldunuz mu aşılama
Hangi hastanede yaptırmıştınizMerhaba iki aşılama yaptırdım tutmadı ilaç parası ödedim sadece
İzmir şehir hastanesindeHangi hastanede yaptırmıştıniz
Üç yıldan önce aşılama yapmıyoruz dediler bana doğru muİzmir şehir hastanesinde
Merhaba aşılama için evliliğinizde 1 yılı doldurmanız yeterli. Eğer tüp bebeğe gececekseniz 3 yılı doldurmanız gerekiyor.Üç yıldan önce aşılama yapmıyoruz dediler bana doğru mu
Merhaba sizin kaçıncı aşılama olduİzmir şehir hastanesinde
Ben iki aşılama yaptırdım şimdi tüp bebeğe geçtim dosyamı topladım haber bekliyorumMerhaba sizin kaçıncı aşılama oldu
Rapor çıkarmak 1 ayı alıyormuş galiba dimi bi de bi sıra gibi bi durum var mıymış acaba rapor çıkınca hemen başlayabilecek misinizBen iki aşılama yaptırdım şimdi tüp bebeğe geçtim dosyamı topladım haber bekliyorum
Su gibi aksın gitsin inşallah. Çok güzel açıklamışsın canım çok teşekkür ederim. Doktorunun ismi aklındaysa bi de onu sorcamBen eylül başı regli olunca gittim zaten oradan sıra alınıyor bana gerekli evrakların listesi verildi. Genetik dahiliye kan eşim için ürploji de bazı testler istendi. Hepsini tamamlayıp 21. Gün gel dediler bende gittim muayene oldum tekrar kan verdim smear ve hpv testi aldılar. Bu sonuçlar çıkınca arayacağiz o zaman geleceksiniz dediler. Orda dosyamı hazırladılar. Sanırım sonuçlar çıktıktan sonra ilk reglde başlanır iğnelere gibi geliyor. 3 ay gibi bi sürede transfer olunuyormuş. 1 ay geçti zaten bakalım ne zaman arayacaklar
İnşallah canımSu gibi aksın gitsin inşallah. Çok güzel açıklamışsın canım çok teşekkür ederim. Doktorunun ismi aklındaysa bi de onu sorcam