Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konuyu bende takıp edeyim. bende bebek ıstıyorum nasıpse20. Haftada detaylı ayrıntılı ultrason olmam gerekiyormuş. Özel bir kliniğe gidiyorum kontrole ama doktorum detaylı ultrason yapamıyormuş. Siz nerelere yaptırdınız ve ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Merhaba. Yaptırdınız mı ayrıntılı ultrason. Nerede yaptırdığınızı ve fiyatını söyleyebilir misiniz?20. Haftada detaylı ayrıntılı ultrason olmam gerekiyormuş. Özel bir kliniğe gidiyorum kontrole ama doktorum detaylı ultrason yapamıyormuş. Siz nerelere yaptırdınız ve ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Doktor prim kazanmak için demiştir arkadaşımda başka şehirde yaptırdı doktorun dediği yer pahalıydı uygun yer bulup yaptırmış doktor biraz trip atmış niye benim dediğim yere gitmedin diye.. doktorlara göre hava hoş tabi özele gidiyoruz diye durumumuz çok iyi sanıyorlarben 23. haftada yaptırdım özel bir klinikte istanbuldayım nakit 550 kart 600
daha uygun yerlerde vardı 300-400 olan ama bizim doktorumuz buraya yönlendirmişti anlaşmalıyız demişti
aynen öyle birde beni mecburi kıldı ben düşünmüyordum açıkçasıDoktor prim kazanmak için demiştir arkadaşımda başka şehirde yaptırdı doktorun dediği yer pahalıydı uygun yer bulup yaptırmış doktor biraz trip atmış niye benim dediğim yere gitmedin diye.. doktorlara göre hava hoş tabi özele gidiyoruz diye durumumuz çok iyi sanıyorlar
Hadi ya kendi keyfine gore iş yapıyor demek. Ben doğuma 2-3 ay kala devlet kadın doğum hastanesinde devam etmeyi düşünüyorum özel her zaman mantıklı olmuyoraynen öyle birde beni mecburi kıldı ben düşünmüyordum açıkçası
ben doğumunu yaptıracaksam bunu istiyorum dedi...
ritim bozukluğu çıktı öyle gönderdi ama 1-2 saat sonra tekrar bakalım demesi yetiyormuş detaylı ultrosan yapan doktor söylediHadi ya kendi keyfine gore iş yapıyor demek. Ben doğuma 2-3 ay kala devlet kadın doğum hastanesinde devam etmeyi düşünüyorum özel her zaman mantıklı olmuyor
Ya geçmez mı hiç doktor çok önemli bi detay. Bizde kalp atışını ilk kez dinledik meğer düzenli değilmiş ama doktor bize belli etmemiş tekrar gidene kadar ben acayip stres olurdum sonraki gittiğimizde hayet iyi demişti sende gönlünü ferah tut sağlıkla kucağınıza alın inşallahritim bozukluğu çıktı öyle gönderdi ama 1-2 saat sonra tekrar bakalım demesi yetiyormuş detaylı ultrosan yapan doktor söyledi
ama biz detaylıya gidene kadar eşimde bende ister istemez gerildik üzüldük aklımızdan neler geçti yani
detaylıya girdik çok şükür herşeyimiz yolunda inşalllah hepimiz sağlıkla kucağıma alırız yavrularımızıYa geçmez mı hiç doktor çok önemli bi detay. Bizde kalp atışını ilk kez dinledik meğer düzenli değilmiş ama doktor bize belli etmemiş tekrar gidene kadar ben acayip stres olurdum sonraki gittiğimizde hayet iyi demişti sende gönlünü ferah tut sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Çok sevindim amin inşallahdetaylıya girdik çok şükür herşeyimiz yolunda inşalllah hepimiz sağlıkla kucağıma alırız yavrularımızı
cinsiyetiniz belli oldu muÇok sevindim amin inşallah
Malesef en son 12 haftalıkti gittiğimizde bu ayın 20 sinde belli olur inşallah randevuyu bekliyoruzcinsiyetiniz belli oldu mu
anneler hissedelerrr amaMalesef en son 12 haftalıkti gittiğimizde bu ayın 20 sinde belli olur inşallah randevuyu bekliyoruz
Ben en başından beri erkek hissediyorum gittiğimizde 17. Haftaya girmiş oluyoruz inşallah öğreniriz bakalım kısmetanneler hissedelerrr ama
göstermeyebilir hazır ol bu duruma
her aldığın haber hayırla müjde olsun canımBen en başından beri erkek hissediyorum gittiğimizde 17. Haftaya girmiş oluyoruz inşallah öğreniriz bakalım kısmet
Allah razı olsun seninde öyle inşallah ❤❤her aldığın haber hayırla müjde olsun canım